Buiten

Spelen en zelf aardbeien plukken

Bewaar
Delen

Waar

Tuindersweg 2-1

8271 PK IJsselmuiden

Een uniek uitje in de regio is een bezoekje aan Kalter aardbeien. Het is een fantastische plek voor kinderen!

Voor elk kind een feestje!

 

Zelf aardbeien plukken

Je kunt er zelf met de kinderen (van half april t/m eind oktober) aardbeien plukken in de pluktuin of genieten op het binnen- of buitenterras van limonade, verse sappen, koffie/thee of cappuccino met een lekkere aardbeienschelp, boerenijs of een lunch van verse producten uit de streek. 

Indoor speeltuin

Het gehele jaar kan er binnen gespeeld worden en de speeltuin heeft dezelfde openingstijden als de winkel. In de voorjaarsvakantie en kerstvakantie worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Tussen half april en eind oktober kun je naast het spelen ook zelf aardbeien plukken.

Boerderijwinkel

Verder vind je de lekkerste producten in de boerderijwinkel. Natuurlijk de lekkerste aardbeien maar ook geteelde groente en fruit uit eigen kas of producten uit de Koekoekspolder. 

Openingstijden

Onze winkel is het gehele jaar geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur. De Zelfpluktuin is geopend van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur (half april t/m eind oktober). Het terras, horeca en speelhoek heeft dezelfde openingstijden als de winkel. De speeltuin heeft gratis entree, het meebrengen van eigen etenswaren is alleen niet gewenst.

Kijk voor meer informatie op: https://kalteraardbeien.nl/

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo