Kom je tijdens het ‘in de voetsporen van de Van Rossems’ evenement naar Kampen en ben je op zoek naar een losse activiteit? Of heb je eigenlijk al wat andere dingen gepland en zoek je nog een leuke invulling voor een uur? Boek dan het ‘Kampen’ arrangement op 12 en 13 juni 2021.

Arrangement Kampen | duur 1 uur | €5Ieder uur kan je een andere plek bezoeken. Ga bijvoorbeeld een uurtje varen, of bezoek het Stedelijk Museum. Alle locaties staan dit weekend in het teken van de Van Rossems, want uiteindelijk wil je natuurlijk precies hetzelfde beleven! Kies je tijd, reserveer je kaartje en wees op tijd bij je bestemming naar keuze; dan kan er helemaal niets meer misgaan! De beschikbare tijden en plekken die je kan bezoeken boek je direct op www.vanrossemsinkampen.nl/#boek.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media