Laat je verrassen in de groene Hanzestad!


Voor wie is Ecotours Kampen?

*Je bent actief en op zoek naar ‘verborgen’ stadsnatuur

*Je houdt van rust in combinatie met een bruisend Hanzestadsleven

*Je bent geïnteresseerd in ecologisch, natuurlijk en biologisch leven 

*Je wilt mensen ontmoeten met dezelfde interesses

 

Biketour

-Een fietstour door het groen en het buitengebied van de prachtige Hanzestad Kampen met persoonlijke tourcoach. Bij elk natuurgebied krijgt je uitleg over het ontstaan en de beplanting van het gebied.

- Koffie/ thee met een biologische koek

- Bezoek aan een ecologisch gebouwd huis

- Bezoek aan een pluktuin

- Sapje

- Op driekwart van de route kan je genieten van een picknick met biologische- en streekproducten op een idyllische locatie midden in de stadsnatuur.

-Bezoek aan een bijenvereniging

-Presentje

Arrangement: €29 p.p. all inclusive bij gebruik eigen fiets. €39 p.p. all inclusive met huurfiets. Voor de huur van een elektrische fiets (meerprijs €15) neem contact op met Ecotours Kampen via onderstaand mailadres.
Duur: ca 4 uur (ligt aan het ritme van de groep) ,17 km. De Biketour gaat van start vanaf 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per tour. Opgave kan al vanaf 1 persoon. 

De Biketour is te boeken van mei t/m september op de maandagen en start om 10:30 uur. Alle actuele data vind je op de stadsagenda en de tours zijn te reserveren via de pagina tickets. Groepsuitjes (maximaal 20 personen) op andere data zijn aan te vragen via ecotourskampen@gmail.com.

BOEK HIER JE TICKETS VOOR DE BIKETOUR


Walktour (binnenkort te boeken)

-Een prachtige wandeltour langs ‘verborgen’ stadstuinen in de oude binnenstad van Kampen met een persoonlijke tourcoach. Bij elke tuin krijg je uitleg over het ontstaan van de tuin en de beplanting.

-Koffie of thee met een Kamper lekkernij in een tuinkamer bij 1 van de tuinen.

-Bezoek aan een ecologisch en duurzaam verbouwde stadsboerderij tot woning.

-Aan het eind van de tour krijg je een heerlijke lunch met biologische en streekproducten in een gezellig etablissement.

-Presentje

Arrangement: €27 p.p. all inclusive.
Duur: ca 3,5 uur (ligt aan het ritme van de groep), 7 km. 
De Walktour gaat van start vanaf 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per tour. Opgave kan al vanaf 1 persoon. 

De Walktour is binnenkort te boeken van mei t/m september op de zaterdagen om 10:00 uur. Alle actuele data vind je binnenkort op de stadsagenda en ook is deze tour is dan te reserveren via de ticketpagina. Groepsuitjes (maximaal 20 personen) op andere data zijn aan te vragen via ecotourskampen@gmail.com.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media