De historische Hanzestad Kampen met meer dan 500 monumenten is een perfecte locatie om op pad te gaan met je fotocamera. Iedere hoek, ieder doorkijkje, de details van de monumentale panden, het groene hart: Ze vragen om gefotografeerd te worden.

Speciaal voor de fotoliefhebbers hebben we fotograaf Ronald gevraagd een fotoroute te maken van de 12 mooiste plekken in de binnenstad van Kampen. Nu is het aan jou om van deze mooie plekken mooie foto’s te maken. Je bekijkt de route door het centrum van Kampen hier.

Zelf op pad langs de fotogenieke plekken in Kampen: 
Ga mee op ontdekkingsreis langs de fotogenieke plekken in de historische binnenstad van Kampen. Pak je camera of je telefoon en op naar Kampen. Loop de fotoroute langs de foto-hotspots in Hanzestad Kampen en maak de mooiste foto's. 

Tip van initiefnemer en fotograaf Ronald: 
Begin of eindig jouw wandeling op het strandje aan de overkant van de stadsbrug. Want de kans om het mooiste stadsfront van Nederland op de foto te zetten, die laat je toch niet schieten?

Ga je mee naar buiten?
Kijk op https://www.fotografieronald.nl/fotoroute-kampen-de-buitengebieden/ voor de drie routes in het prachtige buitengebied van Kampen. 

  • De eerste route bevat het Reevediep, het dorp Zalk en een stukje Zwartendijk. 
  • De tweede route gaat langs de IJsseldelta via Wilsum, natuurgebied Scherenwelle en ‘s-Heerenbroek, en vervolgens door de Mastenbroekerpolder en IJsselmuiden om terug te keren richting Kampen.
  • De derde route gaat via Grafhorst, de Mandjeswaard en Kampereiland.

Ohja, heb jij het mooiste plaatje geschoten? Mail dan dan naar hoofdredactie@stad.kampen.nl dan kunnen we deze delen. 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media