Beste deelnemer, In verband met de Corona crisis wordt de Photowalk van aanstaande zondag 22 maart verplaatst naar een nieuwe datum. We hadden er erg veel zin, maar er zijn teveel onzekere factoren om het evenement te laten doorgaan. We wachten de ontwikkelingen i.v.m. de Corona crisis even af voordat we met een nieuwe datum komen. De al gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. We hopen op je begrip. Met vriendelijke groet, Johan, Ronald en HesterLeuk voor iedereen die van fotografie houdt. Ervaren of onervaren. De fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald kennen Kampen en omgeving op hun duimpje. Ze nemen jou graag mee langs de fotogeniekste plekken van Hanzestad Kampen.


Een Photowalk geeft inspiratie en nieuwe inzichten

Wanneer je met een groep fotografen door een stad loopt ligt het wandeltempo erg laag.  Samen lopen we door de binnenstad. Iedereen is druk bezig met het maken van die mooie foto. En je hebt ook tijd om met elkaar tips uit te wisselen. Je kunt van elkaar leren door te bekijken wat een ander doet. Welke instellingen hij of zij gebruikt voor die mooie foto.

Meld je aan voor de komende Photowalk:

Rondje Kampen | Zondag 22 maart 2020


Over ons

Photowalk Kampen is een initiatief van Hanzestad KampenKampen Kiek’n en Kampen in Beeld / Fotografie Ronald.  De fotografen hebben de afgelopen jaren Kampen en omgeving veelvuldig prachtig in beeld gebracht. En nu laten we jou ook graag Kampen en het buitengebied van haar mooiste kant zien en tegelijk mensen die “iets” met fotografie hebben te verbinden.

Wat gaan we doen

We verzamelen om 15.00 uur op het Koeplein bij het Stedelijk Museum Kampen (Oudestraat 133). Daarna lopen we een Rondje Kampen. De fotografen van Kampen Kiek’n en Kampen in Beeld nemen je mee naar je de mooiste plekken in de binnenstad van Kampen. We eindigen ons Rondje Kampen met een hapje en een drankje.

MELD JE AAN, NEEM JE CAMERA OF SMARTPHONE MEE EN GA MEE MET ONS “KAMPEN KIEK’N” OP 22 MAART. DAN ZETTEN WE SAMEN DE BINNENSTAD VAN “KAMPEN IN BEELD“.

Photowalk Kampen - Rondje Kampen

Zaterdag 22 maart 2020
15.00 - 18.00 uur
Max. 20 deelnemers
€ 10 per persoon (inclusief afsluitend drankje)
We verzamelen op het Koeplein bij het Stedelijk Museum Kampen. 
Meer informatie en om aan te melden: https://www.fotografieronald.nl/photowalk-kampen-zondag-22-03-2020/
Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media