Circa 85 kramen, 55 tekenaars en scenaristen, illustratoren van kinder-en prentenboeken, uigevers, fanclubs en infostands, kinderactiviteiten, workshops en gezellige muziek...de stad Kampen staat zaterdag 18 augustus in het teken van strips!

Van 10:00 uur tot 17:00 uur ben je welkom om de 20e editie van de leukste en gezelligste 1-daagse familie stripbeurs van Nederland te komen bezoeken.

De kramen zijn verdeeld over de Oudestraat en het van Heutszplein. Het programma van de dag is te vinden op het Koeplein en op het van Heutszplein. Houd de aankondigingen ter plaatse goed in de gaten voor het precieze aanbod en tijden.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt en wordt hier dan gepubliceerd. Houd tot die tijd de website www.kamper-stripspektakel.nl in de gaten voor het laatste nieuws. 

Tot ziens op de 20e editie van dit grootse Stripspektakel!

Fotocredits:
kamper-stripspektakel.nl/gwenmustamu

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media