Nu het coronavirus Nederland heeft bereikt zijn er ook in Kampen maatregelen getroffen volgens de richtlijnen van het RIVM, de GGD en de overheid. De effecten van het coronavirus (COVID-19) zijn van invloed op het al dan niet doorgaan van evenementen en activiteiten in (regio) Kampen. De informatie op deze website kan hierdoor helaas niet altijd volledig actueel zijn. Raadpleeg de website van de locatie of het evenement voor meer informatie. 

Op de website van de Brug staat ook een actueel overzicht van afgelaste evenementen en de mate waarin het virus zich verspreidt, zie https://brugnieuws.nl/algemeen/alles-over-corona-in-kampen-en-omstreken.

Op deze pagina informeren we jullie graag over welke activiteiten helaas niet meer doorgaan en maatregelen die getroffen worden in (regio) Kampen. We raden iedereen aan om het advies van de overheid en het RIVM op te volgen.

Blijf op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Kampen via de Corona nieuwspagina op de website van gemeente Kampen. Algemene informatie is te vinden op https://www.kampen.nl/nieuws/coronavirus.


Horeca

Helaas zijn alle horecagelegenheden tot 6 april gesloten.


Evenementen

Helaas zijn alle evenementen tot 6 april afgelast. Kijk voor een actueel overzicht van afgelaste of uitgestelde evenementen op Brugnieuws.


Recreatie

Stedelijk museum Kampen

Het Stadsmuseum Kampen heeft naar aanleiding van het coronavirus besloten de deuren te sluiten tot nader bericht.

Stadsgehoorzaal Kampen

De Stadsgehoorzaalis helaas genoodzaakt geweest om alle voorstellingen tot en met 31 maart te annuleren. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Met kaartkopers word persoonlijk contact opgenomen door de Stadsgehoorzaal. 

Movie Unlimited Kampen

Helaas is de bioscoop gesloten tot 6 april. 

Zwembad De Steur

Helaas is het zwembad tot 6 april gesloten. 

Overnachten

Voor zover bekend blijven alle hotels, B&B’s en andere accommodaties in Kampen geopend voor overnachtingen. Wel zijn de hygiëne voorschriften aangescherpt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tourist Info

De Tourist Info balie in de Stadskazerne is tot nader order gesloten, maar de balie bij The Read Shop Bos in de Oudestraat is wel open. Heb je Tourist Info vragen? Vul dan het online formulier in op https://visitkampen.nl/contactof bel The Read Shop Bos via 038 332 2522.

Ben je vrijetijdsondernemer en wil je nieuws over jouw maatregelen via ons delen? Stuur dan een berichtje naar hoofdredactie@stad.kampen.nl

Ondernemersinformatie over het coronavirus is te vinden op https://bedrijveninkampen.nl/nieuws/3305-corona-update.html

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media