Per 1 april kun je weer met de Zalkerveer heen en weer tussen Zalk en 's Heerenbroek. Erg handig, hierdoor kan je weer een prachtig rondje fietsen van Kampen naar Zalk, met het pondje over en via 's-Heerenbroek en Wilsum weer terug naar Kampen. Geniet onderweg van de prachtige natuur, de dorpskernen, ooievaars in de weilanden en de vele vogels. 

Vaartijden 1 april t/m 31 oktober dagelijks: 10:00 – 18:00 uur. Hoe werkt het?

⛴️ Maximaal 4 passagiers per overtocht mee.

⛴️ Aan de reling hangt een bakje, hier staat desinfecterende handgel en een geldpotje in. Graag eerst uw handen desinfecteren voor u verder gaat.

⛴️ Op het pontje kan alleen contant betaald worden en daarom hebben we de prijzen veranderd naar €1.00 voor volwassen en €0.50 voor kinderen.

⛴️ Gelieve wachten buiten de steiger en daar dan ook de 1.5 meter regel in acht nemen.

Het Zalkerveer (thuishaven ‘s-Heerenbroek) is de enige overgebleven veerverbinding van de vijf die er vroeger tussen Kampen en Zwolle in de vaart waren. Toen werd het Zalkerveer vooral gebruikt door schoolgaande kinderen en inwoners die in Zalk ter kerke gingen.

Vandaag de dag is het Zalkerveer een toeristische trekpleister. Naast lokaal verkeer, maken vele dagjesmensen en toeristen gebruik van deze dagelijkse veerdienst, die sinds 1996 wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden van Theehuis het Zalkerveer op: www.zalkerveer.nl 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media