Het Hops & Grapes Festival zal op zaterdag 8 september van 15:00-22:00 uur het stadspark Kampen veranderen tot een gezellig proeflokaal in de buitenlucht. Die zaterdag worden er in het stadspark verschillende soorten wijnen en speciaalbieren geschonken.


HOPS & GRAPES
Uit alle hoeken van Nederland zullen verschillende bierbrouwerijen en wijnimporteurs hun beste bieren en wijnen per glas presenteren. Vanaf 
€2,50 drink je deze dag al een perfect proefglas speciaal bier of wijn.

MASTERCLASS
Verder kun je proeverijen doen waardoor je dus ook meer kunt leren over speciaal bier en wijn. Hiervoor kan je je als bezoeker vooraf (online)apart inschrijven. Meer info hierover volgt op korte termijn.

FOOD
Vanzelfsprekend hebben we ook aan de lekkere trek gedacht. Die stil je namelijk bij de food trucks.

KIDS
Voor de kleinste bezoekers willen wij ook zorgen voor een leuk dagje uit. Daarom wordt er een speciaal opblaaskussen geplaatst. Hier kunnen de kinderen onder toezicht op spelen, zodat ouders kunnen ontspannen.

ENTREE
Gratis entree. Eenmalig betaal je €5,- voor een eigen wijn- of bierglas. Drinken en eten wordt betaald met muntjes. Vanaf 1 muntje kan je als bezoeker dus al genieten van een proefglas wijn of bier.

MUSIC
Live muziek maakt deze dag compleet dus blok deze data vast in je agenda!

Houd de facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws! 

Tot 8 september!

Klik hier voor een overzicht van alle evenementen! 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media