Openlucht Theaterfestival Kerst in Oud Kampen viert in 2019 haar twintigste verjaardag. Lang leve het Kamper Kerstfeestje! Op de www.kerstinoudkampe.nl wordt de komende tijd steeds meer bekendgemaakt over het programma. Houd die website in de gaten! 

Kerst in Oud Kampen voert u langs een rondje door de historische binnenstad van Kampen; langs het parcours treft u alle verrassingen aan, zodat u niets hoeft te missen. Om de drukte te verspreiden zijn er meerdere locaties waar u kunt starten met uw bezoek aan ons theaterfestival. U komt uiteindelijk weer uit op uw startlocatie, maar niets houdt u tegen om uiteraard langer te blijven! Bekijk het programma.


🙌 Beleef het mee!

✨Straattheater, muziek, sfeer ✨en meer! 
📜 21+22 december 2019 van 16.00-21.00 uur

🙌 Blijf op de hoogte!

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media