Zomerse Shopping tours door Kampen

Vrijdag 8 april 2022 | 424 keer bekeken

Ben je op zoek naar een unieke shoppings experience? Boek dan een Shopping tour! 

Met deze zomer elke dag een ander leuk thema! 

Maandag

 

Sport Shopping Tour

 

 

Ontmoet sportieve locals en ruik de zweetgeur in onze hartelijke Hanzestad.
Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van lichaamsbeweging houdt. Want maandag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende, verrassend sportieve, winkels in de binnenstad. Met sterke persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor doen we nog even een drankje, bij mooi weer op het terras. Doe je sneakers alvast maar aan.

Dinsdag

 

Stijlvol Shopping Tour

Ontmoet stijlvolle locals en geniet van de oorspronkelijke sfeer in onze hartelijke Hanzestad.
Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van kwaliteit en klasse houdt. Want dinsdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende, verrassende winkels in de binnenstad. Soms chique, soms klassiek maar altijd net wat anders dan je gewend bent. Met mooie persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor bezoeken we een elegant (niet zo grand) café, bij mooi weer op het terras. Bereid je nu al voor op de wintercollectie of profiteer eerste nog van last minute aanbiedingen.
 

Woensdag

 

Sexy Shopping Tour


Ontmoet aantrekkelijke locals en zorg voor opwinding in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van een verleidelijk uitje houdt. Want woensdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende, verrassend sexy winkels in de binnenstad. Met spannende persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor genieten we samen van een drankje, bij mooi weer op het terras. Doe je zonnebril alvast maar op.

Donderdag
Share Shopping Tour

Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van share, fair & care houdt. Want donderdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende fair trade en biologische winkels in de binnenstad. Met hartverwarmende persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor genieten we samen van een drankje, bij mooi weer op het terras. Neem je eigen shopping bag gerust mee.
 

Vrijdag

 

Surprise Shopping Tour


Ontmoet verrassende locals en ga op ontdekkingstocht in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van iets anders dan anders houdt. Want vrijdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende onverwachte en leuke winkels in de binnenstad. Met grappige persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor genieten we samen van een drankje, bij mooi weer op het terras. Als je wil, mag je de tour ook geblinddoekt doen, maar dat hoeft niet .

Zaterdag

 

Small Shopping Tour


Ontmoet andere leuke kinderen en ga spelenderwijs winkelen in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte originele Kampen influencer gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van speelgoed en leuke hebbedingetjes houdt. Want zaterdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende winkels die we speciaal voor jonge shopaholics hebben uitgezocht. Met grappige persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor genieten we samen van een drankje, bij mooi weer op het terras. Neem je vader of moeder gerust mee.

Zaterdag

 

Shopping 4 men


Ontmoet locals met baarden en ga shoppen zonder te slenteren in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van coole gadgets houdt. Want zaterdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende stoere en casual winkels in de binnenstad. Met recht-voor-zijn-raap persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor pakken we een drankje, bij mooi weer op het terras. Ondertussen mogen vrouwen zichzelf ergens anders vermaken.

 



 

 

Zomerse Shopping tours door Kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo