Voor deze avondtocht gooien we op 3 juli om 19.30 uur de trossen los. Onder het genot van een heerlijk welkomstdrankje varen we de IJssel af richting het Ketelmeer.

U zult merken dat de natuur helemaal tot rust komt naarmate de avond valt en wij het water voor ons zelf hebben. Via de prachtige natuur van het Kattegat varen wij langs mooie eilandjes waar veel bijzondere flora en fauna voorkomen.

Eenmaal op het Ketelmeer aangekomen treedt de schemer in. We varen door het IJsseloog en gaan hopelijk een mooie zonsondergang tegemoet.

Tijdens het laatste gedeelte van de boottocht ontstaat er, door fonkelende lichtjes en kaarsjes, een romantische sfeer aan boord.

Voordat we aanleggen kunnen we nog genieten van het prachtig aangelichte stadsfront van Kampen.

Vertrek: 19.30 uur, vanaf onze ligplaats in Kampen
Tijdsduur: 3 uur

Catering:
Welkomstdrankje: vrije keuze van de kaart
4 snackjes

Prijs: € 37,50 p.p.

Kijk voor alle boottochten met de Veerman van Kampen op: www.stad.kampen.nl/evenementen 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media