Bezorgeninkampen.nl: blijf lokaal kopen!

Dinsdag 15 december 2020 | 439 keer bekeken
In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen. Vanwege het coronavirus zijn we meer dan ooit aan huis gebonden en winkels en restaurants zijn gesloten. Ondernemers uit Kampen hebben daarom de handen ineen geslagen met een creatieve oplossing: www.bezorgeninkampen.nl. In de woorden van binnenstadsmanager Leo Hoksbergen: “Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De binnenstad van Kampen komt naar je toe! Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis. Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.”

Hoe het werkt

De stichting Kampen Partners heeft met de binnenstadsondernemers een website gemaakt om iedereen een actueel overzicht te bieden. Hoksbergen nodigt alle inwoners van de gemeente Kampen uit om hiervan gebruik te maken: “Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen. Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers. Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij!”

Cadeaubonnen en boodschappenboxen

Citymarketeer Roeland Tameling vult aan: “Door het coronavirus zakt de omzet van winkeliers en horecaondernemers natuurlijk als een baksteen, de winkelstraat is leeg en de winkels zelf nu ook. Hiermee geven we in Nederland goed gehoor aan het advies om binnen te blijven. Gezellig winkelen of uit eten gaan is nu even niet aan de orde. Daarom vragen we alle mensen ook een of meer cadeaubonnen te bestellen bij de ondernemers zelf of bij Kampen Partners. Het eerste is het beste, want dan hebben de ondernemers direct cash en dat hebben ze hard nodig. Voor het tweede kun je terecht op www.kampenkado.nl. Momenteel (tot 30 juni 2021) is de Kampen Kadobon 25% méér waard wanneer je deze inlevert bij de horeca in de binnenstad. Kijk voor info over deze actie op www.horekadobon.nl. Een extra leuk cadeau dus om te geven en te ontvangen!"

Creatieve initiatieven

Via diverse sociale media kanalen houdt Kampen Partners iedereen op de hoogte van nieuwe initiatieven. Kijk op www.facebook.com/hanzestadkampen, daar komen de leukste initiatieven altijd voorbij! 

 

Bezorgeninkampen.nl: blijf lokaal kopen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo