Welkom in Kampen! We kunnen elkaar in Kampen iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Hoera! Op www.kampen.nl/coronavirus staat de meest actuele en correcte informatie. Check deze informatie vooraf aan uw bezoek aan onze mooie Hanzestad!  


Vanaf 11 mei 2020
 worden de maatregelen langzaamaan weer wat versoepeld. De basisscholen gaan open, buiten sporten mag weer en mensen die werken in de zogenaamde 'contactberoepen' gaan weer aan de slag. U bent natuurlijk altijd welkom in onze Hartelijke Hanzestad Kampen maar we vragen u uitdrukkelijk de landelijke maatregelen in acht te nemen. Alle grootse zomerevenementen die normaal georganiseerd worden gaan nu niet door. Tot 1 september zijn, tot nadere berichtgeving, alle evenenementen afgelast. 


Winkelen

G
eniet van winkelen in Kampen, maar wel met mate. De winkeliers, die met passie hun producten maken en je er graag over vertellen, hebben hun winkel veilig ingericht. Houd gepaste afstand niet alleen voor uzelf maar ook om de winkelier te beschermen. Ook zonder de stad te bezoeken kunt u echte Kamper producten bestellen. Shop lokaal online op www.bezorgeninkampen.nl en geniet thuis van al het moois en lekkers dat Kampen te bieden heeft! 

Denk er daarom aan:

  • Winkel alleen als dat noodzakelijk is
  • Kom zo veel als mogelijk alleen
  • Houd afstand
  • Zorg voor elkaar

Horeca
Op 1 juni mogen de horecabedrijven weer open. Een terrasje pakken kan weer maar alleen wanneer er 1,5 meter afstand tot elkaar wordt gehouden.


Evenementen
Helaas zijn alle grote evenementen tot en met 31 augustus afgelast. Kijk voor een actueel overzicht van afgelaste of uitgestelde evenementen op Brugnieuws.


Recreatie

Stedelijk museum Kampen: het Stadsmuseum Kampen heeft naar aanleiding van het coronavirus besloten de deuren te sluiten tot nader bericht.

Stadsgehoorzaal Kampen: dStadsgehoorzaal is tot nader orde gesloten. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk voorstellingen te verplaatsen. Met kaartkopers word persoonlijk contact opgenomen door de Stadsgehoorzaal. 

Movie Unlimited Kampen: Vanaf 1 juli mag de bioscoop weer open. Kijk op https://kampen.movieunlimitedbioscopen.nl/ voor meer informatie over de heropening.

Zwembad De Steur: helaas is het zwembad in ieder geval tot en met 20 mei gesloten. Kijk op https://www.desteur.nl/ voor meer informatie over de heropening.

Overnachten:  voor zover bekend zijn alle hotels, B&B’s en andere accommodaties in Kampen geopend voor overnachtingen. Wel zijn de hygiëne voorschriften aangescherpt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Tourist Info: de Tourist Info balie in de Stadskazerne is tot nader order gesloten, maar de balie bij The Read Shop Bos in de Oudestraat is wel open. Heb je Tourist Info vragen? Vul dan het online formulier in op https://visitkampen.nl/contactof bel The Read Shop Bos via 038 332 2522.

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media