Welke bezienswaardigheid is wanneer geopend? Dat is handig om te weten natuurlijk. De belangrijkste openingstijden zetten we daarom hier op een rij zodat je niet voor dichte deuren komt te staan. 

Bezoek Molen d'Olde Zwarver
De molen is elke zaterdag geopend van 9.00 - 12.00 uur. 

De Koggewerf
De Koggewerf is op eigen houtje te bezichtigen. Wil je een rondleiding boeken of weten wanneer de Taveerne open is? Klik dan hier

De Stadskazerne


Zuivelboerderij Erf-1 
De winkel is geopend op: woensdag van 14:00-16:00 uur, vrijdag van 14:00-16:00 uur en zaterdag van 10:00-12:00 uur. Kijk even op de website voor meer informatie, rondleidingen en educatieve programma's. 

Musea
Klik hier voor een overzicht van alle musea en de bijbehorende openingstijden en tarieven. 

Kerken en Torens
Wilt je één van de vele kerken of torens bezoeken die Kampen rijk is? Kijk dan op de websites van de verschillende gebouwen voor meer actuele informatie over bezoek uren en/of rondleiding.

Foto credits: Kampen Kiek'n 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media