Naast alle avondconcerten in de komende zomer begint ook weer de prachtige reeks van zaterdagmiddagconcerten. Een zeer toegankelijke serie concerten voor jong en oud. Zoals al vele jaren: iedere zaterdag in de maanden juli en augustus beginnen we om 15:00 uur, de deur gaat een half uur eerder open. De programma onderdelen worden meestal mondeling aangekondigd, de toegang is vrij maar de collecte schaal is aanwezig bij de uitgang!

Vanwege de huidige omstandigheden en coronamaatregelen is het belangijk om je vooraf aan te melden. Klik hier voor meer informatie en (gratis) reserveren. 

Concertagenda: 

Bovenkerk

 

za. 4 juli

Cantorij Theologische Universiteit Kampen onder leiding van Sander van den Houten met medewerking van Ab Weegenaar – orgel

za. 11 juli

Johan Smit – orgel met medewerking van Johanna Bart – sopraan

za. 18 juli

Marijn de Jong – orgel met medewerking van Maurice van Dijk – trompet

za. 25 juli

Sander van den Houten – orgel met medewerking van Elly Bakker – blokfluit

za. 1 aug.

Ab Weegenaar – orgel/fagot met medewerking van Sander van den Houten – orgel

za. 8 aug.

Sara van den Brink – harp met medewerking van Ab Weegenaar – orgel

za. 15 aug.

Wandeltocht met kleine concertjes langs de orgels van de Burgwal, Broeder- en Buitenkerk met Bram Brandemann, Sander van den Houten en Ab Weegenaar. Start om 15:00 uur bij de Burgwal (Burgwal 59)

za. 22 aug.

Marjo van Someren – sopraan, Bart Oenema – bariton. Mannenensemble Campensis onder leiding van Ab Weegenaar met medewerking van Sander van den Houten – orgel. Onder andere Messe in B (opus 172) van Josef G. Rheinberger.

za. 29 aug.

Gemengd vocaal ensemble ‘Cantus Lux Aeterna’

 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media