Escaperooms in Kampen

Dinsdag 14 december 2021 | 2078 keer bekeken
Bewaar
Delen

Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! Kampen heeft maar liefst twee waanzinnige Escaperooms op te gekke locaties. Ontrafel het mysterie van de monniksorde in de Nieuwe Toren of zorg ervoor dat de sabotage aan boord van het zeilschip de Jannes van Kampen stopt zodat het zeilseizoen kan beginnen. 

Escaperoom in de Nieuwe Toren

We hebben jou en je vrienden nodig om het mysterie van de monniksorde te ontrafelen! Het is donker en de Oudestraat is leeg, op het Koeplein tocht het en het oude raadhuis staat er verlaten bij. In de Nieuwe Toren brandt licht, je klopt drie keer aan...Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! 

Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud wezen.

Boek hier!

 

Escaperoom aan boord van de Jannes van Campen

Even bizar als mysterieus; zeilschip Jannes van Campen blijft momenteel noodgedwongen aan de kade wegens een opmerkelijke sabotage. Het stuurwiel is van zijn originele plaats gerukt en is elders in het schip weer stevig bevestigd. En deze loshalen blijkt geen eenvoudige opdracht...

Jullie hulp is welkom, wij willen weer op tijd gereed zijn voor het komende zeilseizoen!

Boek hier!
 

 

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo