Bokbierdag

BIERLIEFHEBBERS OPGELET!
Zaterdag 12 oktober aantaande organiseert Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen de jaarlijkse bokbierdag. Vijftien bokbieren van het vat, lekker eten, muziek en de befaamde bokbiertocht door de binnenstad.

BOKBIERTOCHT
Je wandelt samen met je gezelschap op eigen gelegenheid door de Kamper binnenstad. Tijdens de tocht doe je vijf bijzondere locaties aan waar je een proefglas bokbier nuttigt. Op elke locatie een ander bokbier! Net als voorgaande jaren serveren we dit jaar bij elk glas bokbier een bokkig hapjes. Verrassende hapjes die erg goed bij de te proeven bokbieren past.
De tocht kan tot 19.30 uur gestart worden.

KAARTEN
Kaarten zijn vanaf nu online beschikbaar! Kaarten voor de Bokbiertocht kosten €25,- per stuk inclusief 5 bokbieren en 5 bokkige hapjes tijdens de route.

START
De Bokbiertocht begin je bij Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 12-10-2019, 16:00
Einddatum 12-10-2019, 22:00
Ingeschreven 151
Prijs per persoon €25,00
Locatie Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media