Snuffelstage Festival: Kampen Online

Draai op zaterdag 30 november mee in een echte liveproductie van ons populaire programma Zaterdag LIVE. Je bent van harte welkom om zelf achter de camera te komen staan, op pad te gaan met een mobiele live-camera, videobeelden live te schakelen, en niet onbelangrijk; neem plaats achter het mengpaneel om al onze gasten duidelijk verstaanbaar in de livestream te brengen. Geen ervaring? Geen probleem, zo zijn we allemaal begonnen. Als je het leuk vindt en graag wilt leren, helpen we je daar graag bij! Ook laten we je graag zien welke werkzaamheden onze redactie dagelijks verricht.Vacatures

Verslaggever: Ben jij nieuwsgierig van aard en kun jij door de juiste vragen te stellen tot de kern van de zaak komen? Dan ben je geknipt voor een functie als verslaggever. Iemand die, samen met een cameraman/vrouw of zelfstandig, op pad gaat om het Kamper nieuws te verslaan. Je kunt hiervan een geschreven artikel of een korte videoreportage maken.


Cameraman: 
Je neemt deel in een team van cameramensen, dat tijdens evenementen in beeld brengt wat er op dat moment gebeurt. Dat kan een Full Color Festival zijn, een motortocht met Live Life, een belangrijke sportwedstrijd, of een andere nieuwswaardige gebeurtenis. De beelden die jij op dat moment maakt, worden direct geschakeld in onze livestream!

Webredacteur: Vind jij het leuk om met teksten te stoeien? Dagelijks komen er veel persberichten binnen op de redactie van KampenOnline. Deze moeten worden gecontroleerd op correctheid en netheid. Vervolgens publiceer jij deze (via WordPress), waarmee ze direct op onze social media kanalen worden getoond aan zo'n 9.000 volgers.


Geluidsman: 
De kwaliteit van een videoitem/livestream staat of valt bij goed geluid. Ben jij geïnteresseerd in geluidstechniek of zit je graag achter de knoppen, neem dan een keertje plaats achter ons mengpaneel.

 

Video-editor: Lekker in je eigen tijd de aangeleverde videobeelden monteren tot een mooie reportage.

 

Stream- schakeltechnicus: Tijdens een livestream is het belangrijk dat alle inkomende camera- en geluidsinputs op het juiste moment worden geschakeld; dit bepaal je samen met de regisseur.

 

Interesse?
Op zaterdagmorgen 30 november gaan we een livestream programma maken tussen 09.00-12.00 uur. Er is plek voor 4 personen die kunnen meedraaien.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 30-11-2019, 09:00
Einddatum 30-11-2019, 12:00
Ingeschreven 1
Prijs per persoon Gratis
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media