Ga je mee wandelen in IJsselmuiden? Of Zalk? Of…?! Word ook toerist in eigen achtertuin en wandel mee door diverse gebieden in de gemeente Kampen.

  • Het is gezellig en je leert andere mensen kennen
  • Je ziet heel andere delen van Kampen
  • Maar wel 100% coronaproof
  • Je wordt er creatiever, productiever en energieker van
  • En je wordt er nog slimmer van ook!

Aantal deelnemers: maximaal 20 per wandeling

Deelname is gratis, maar wie niet tijdig annuleert en zonder goede reden wegblijft moet wel € 10,- administratiekosten betalen. Anders staan er straks mensen op de wachtlijst terwijl ze gewoon mee hadden kunnen lopen.

 

Wanneer en waar?


6 NOVEMBER: WILSUM

Ontdek de olifantenpaadjes, omgeving en sterke verhalen van Wilsum, een kerkdorp aan de IJssel met ruim 300 huizen en meer dan 850 inwoners. We vertrekken om 10.30 uur en zijn rond 12.30 uur weer terug op de startlocatie. Jullie begeleider is Albert Boeve, die meer dan 20 jaar voorzitter was van Dorpsbelang in Wilsum.

Startlocatie: Hervormde Kerk | Dorpsweg 15, Wilsum  

RESERVEER NU


13 NOVEMBER: BRUNNEPE 

Ontdek de steegjes en achterommetjes, nonsens en ware aard van Brunnepe. Nu een wijk van Kampen, maar het oorspronkelijke vissersdorp Brunnepe is vermoedelijk ouder dan de stad Kampen.

We vertrekken om 14.00 uur en zijn rond 16.00 weer terug op de startlocatie.

Jullie begeleider is Harry van Dijk, die pas sinds dit jaar in Brunnepe woont, maar een supersnelle inburgeringscursus cum laude heeft afgelegd. Hij is een van de populairste stadsgidsen van Kampen  en kent Brunnepe inmiddels als zijn broekzak.

Startlocatie: Wijkcentrum Reyersdam | Reijersdijk 2 Kampen

RESERVEER NU

20 NOVEMBER: IJSSELMUIDEN

Wandel door de prachtige omgeving van Ijsselmuiden, luister naar anekdotes en voel de frisse lucht. We vertrekken om 10.30 uur en zijn rond 12.30 weer terug op de startlocatie.

Jullie begeleider is Harry Bruins, die Erf1 bestiert als ‘zelfzuivelaar’. Een enthousiaste IJsseldelta fan die politiek actief is en boordevol plannen zit. Hij geeft graag een kijkje achter de schermen van IJsselmuiden, met haar ruim 12.000 inwoners (en het treinstation Kampen!) een van de grootste kernen van de gemeente.

Startlocatie: Perron Station Kampen | Stationsplein 2, Kampen

RESERVEER NU


DATUM NOG ONBEKEND: GRAFHORST

De eerste Toerist in eigen achtertuin wandeling vond op 23 oktober plaats in Grafhorst en was al snel uitverkocht. Daarom volgt binnenkort een reprise. Wederom in nauwe samenwerking met Dorpsbelangen Grafhorst en de Tourist Info Kampen. Wil je weten wanneer die is? Stuur dan een mailtje naar nielskra@xs4all.nl , meer informatie volgt!

Startlocatie: De herberg | Grafhorsterweg 30a Grafhorst

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media