WEEKENDJE WEG: inspiratie!

Maandag 21 juni 2021 | 469 keer bekeken
Bewaar
Delen
Ben je van plan om Kampen een weekend lang te bezoeken? Wij helpen je graag om er een onvergetelijk weekend van te maken. Ontdek hier de leukste adresjes om te overnachten, om te eten en drinken, om te bezoeken en om tot rust te komen. Een bezoek aan Hanzestad Kampen is echt de moeite waard!

Stap 1 → Boek een sfeervolle accommodatie

Er zijn veel verschillende locaties waar je kunt overnachten. Hotel van Dijk en Boetiekhotel Kampen zijn gelegen aan de IJssel maar er zijn ook veel knusse en luxe B&B's waar je kunt verblijven. Kijk op de pagina Overnachten en kies jouw/jullie favoriete locatie! 

Stap 2 → Maak een top 5 van leuke dingen die je wilt gaan doen of ontdekken

De Highlights moet je gezien hebben, de vele monumenten zijn bijzonder, op de Koggewerf komt het nautisch erfgoed tot leven en ook voor kinderen is er vanalles te doen en te beleven. Ook is het de moeite waard om te gaan Wandelen, Fietsen of VarenDe natuurlijke omgeving is prachtig! Op deze pagina vind je nog meer inspiratie. Het 'Toeristisch magazine Kampen' kan je afhalen of bestellen bij één van de Tourist Info Punten

Stap 3 → Heerlijk eten en drinken

Lekker eten en drinken mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een weekendje weg. Er zijn veel gezellige lunchrooms, eetcafés en sfeervolle restaurants. Een overzicht van de leukste horecagelegendheden vind je op deze pagina: Eten en Drinken

Stap 4 → GENIETEN! 

Je hebt je goed voorbereid op je bezoek aan Kampen. Nu is het tijd om te genieten in onze Hartelijke Hanzestad Kampen. Breng ook zeker een bezoekje aan één van de Tourist Info Punten. Hier kan je ook een stadswandeling boeken. Erg interessant! 

Wij wensen je een mooi verblijf toe in onze hartelijke hanzestad Kampen! Welkom! 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo