Wereldrecord knopen leggen

Link naar eventpagina nog toevoegen
Bewaar
Delen
Vrijdag 17 maart 2023 | 30 keer bekeken

Kampen is een Hanzestad aan het water en is daar hartstikke trots op. Tijdens het Hanzejaar 2023 is dat ook te zien. Te beginnen met de feestelijke nationale opening op 1 april op het Van Heutszplein en eind augustus met het Hanzefest XL. Inclusief een wereldrecordpoging knopen leggen!

1 april: oefenen met knopen leggen

Op zaterdag 1 april, om 15.00 uur, kan iedereen meedoen met de generale repetitie voor de wereldrecordpoging Knopen Leggen. Op het Van Heutszplein in Kampen krijg je les van lokale toppers Atie Edink en Hester Timmerman. En je bent niet de enige, want burgemeester Sander de Rouwe doet ook mee. Aanmelden hoeft niet, op tijd aanwezig zijn wel.

Programma 1 april 2023

Wereldrecord breken tijdens Hanzefest XL

Hanzefest XL vindt plaats van 25 tot 27 augustus. Dat feest staat niet alleen in het teken van mooie schepen en vrolijke muziek, maar ook van het behalen van een serieus wereldrecord. Dan staat er namelijk ook een wereldrecordpoging lesgeven in knopen op het programma. Bij een geslaagde poging hoopt de organisatie in het Guinness Book of Records opgenomen te worden. Minimaal 350 mensen moeten hiervoor een les volgen in het leggen van nautische knopen. Iedereen kan meedoen, jong en oud.

Naar Hanzefest XL

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo