Natuurspeelplaats en kinderboerderij

Maandag 12 februari 2024 | 307 keer bekeken
Bewaar
Delen

Midden in het groene hart van Kampen vind je twee een heerlijke plekken voor kinderen waar ze kunnen klimmen, klauteren, ravotten en vele boerderijdieren kunnen bezichtigen en knuffelen...Ga met kinderen naar kinderboerderij Cantecleer of de Natuurspeelplaats.

Klimmen, klauteren en dieren knuffelen

Naast de Natuurspeelplaats ligt Kinderboerderij Cantecleer. Er is vanalles te beleven en er worden leuke evenementen georganiseerd. Een leuke en ook interessante plek om een middag door te brengen met je kind(eren). Naast dat er dieren te vinden zijn wordt ook de heemtuin in stand gehouden. Hier bevinden zich hoogstamfruitbomen en bessenstruiken. Van de oogst wordt met de kinderen jam gemaakt. Van het graan dat op een akker groeit wordt met eieren van de kippen en melk van de koeien pannenkoeken gebakken.

Verder worden er bijen gehouden in samenwerking met de imkervereniging. In de bijbehorende Bakhuiswinkel is een kopje koffie of thee verkrijgbaar en lekkers voor de kinderen. In de winter zelfs warme chocolademelk met appeltaart. Daarnaast is het mogelijk om boerderijproducten, streekproducten, dierbenodigdheden, groente-en fruit en honing te kopen.

Let op: vies worden hoort erbij!

Adres:
De Natuurspeelplaats en kinderboerderij Cantecleer
Korteweg 2, Kampen

Kijk voor meer informatie op: www.natuurspeelplaatskampen.nl of op www.cantecleer.com

Fotocredits: cantecleer.com 
 

 

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo