Bereikbaarheid

Dinsdag 13 februari 2024 | 418 keer bekeken

Kampen is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn tal van parkeerplaatsen, zowel gratis al betaald. Hierdoor is het centrum op loopafstand te bereiken. Aan de overkant van de IJssel bevindt zich het treinstation Kampen. Je loopt de brug over en bent direct in de historische binnenstad.

CENTRAAL GELEGEN IN HET LAND

Kampen is centraal gelegen. Op een knooppunt tussen Randstad en Noord en Oost Nederland. Ook Duitsland is vlakbij. De gemeente Kampen ligt midden in een gebied van wegen, waterwegen en spoorwegen.  Aan de N50, de IJssel, de Hanzelijn en de trein vanuit het centrum naar Zwolle. De wegen N50 en A28 worden de komende jaren verbreed. En door de komst van de Hanzelijn is Amsterdam tegenwoordig een uur reizen.

TREINVERBINDING

Vanuit Zwolle is Kampen in 10 minuten met de trein te bereiken. Even de brug over lopen en je bevindt je in de gezellige binnenstad.

 Vertrektijden vanuit Zwolle:
xx:19 uur / xx:49 uur
 Vertrektijden vanuit Kampen:
xx:02 uur / xx:32 uur

Kampen is ook met de trein te bereiken via station Kampen Zuid.

Vertrektijden vanuit Kampen Zuid in de richting van Zwolle:
xx:14 uur / xx:44 uur
Vertrektijden vanuit Zwolle in de richting van Kampen Zuid:
xx:07 uur / xx:37 uur
Vertrektijden vanuit Kampen Zuid in de richting van Lelystad/Amsterdam:
xx:16 uur / xx:46 uur

Kijk voor extra- of actuele informatie over vertrektijden op www.ns.nl.

BUSVERBINDING

Met de bus is Kampen goed te bereiken. Vanuit Kampen rijden er diverse bussen van en naar de regio (Emmeloord, Urk, Dronten en Zwolle). Kijk voor actuele informatie over de vertrektijden en het eenvoudig plannen van je busreis op www.9292.nl.

Fotocredits: Joop van Dijk

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo