Huurwoningen

Maandag 12 februari 2024 | 673 keer bekeken

In de gemeente Kampen zijn tal van mogelijkheden om een woning te huren. Huren via een woningcorporatie, huren met de benodigde zorg in de buurt, huren via particulieren of makelaars, het kan allemaal. Hierbij een handig overzicht van de verschillende instanties welke woningen in de verhuur hebben in de gemeente Kampen.

Huren via woningcorporaties

Woningcorporaties Beter Wonen en Deltawonen verhuren de meeste woningen in de stad Kampen en de dorpskernen IJsselmuiden, Grafhorst, Wilsum, Zalk, ’s-Heerenbroek, De Zande en Zuideinde. Het gaat daarbij niet alleen om de verhuur maar ook om aandacht voor het onderhoud van de woning en oog voor de woonomgeving en leefbaarheid.

Kijk voor meer informatie over huren via een woningcooperatie op: https://bwij.nl/ voor het woningaanbod van Beter Wonen of op https://www.dewoningzoeker.nl/ voor het aanbod van Deltawonen.
 

Huren mét zorg

Wil je graag huren met zorg dichtbij? Ook dat kan! Bij verschillende locaties in Kampen is het mogelijk om zelfstandig te wonen in een beschermde woonomgeving met de benodigde zorg en voorzieningen binnen handbereik.

Kijk voor meer informatie op: https://www.ijsselheem.nl/verzorgd-wonen/wonen-met-zorg
 

Overig

Er staan nog meer huizen te huur. Zoek eenvoudig naar een huurhuis via de volgende sites:  

https://www.funda.nl/huur/gemeente-kampen/ 
https://directwonen.nl/huurwoningen-huren/kampen 
https://ikwilhuren.nu/alle-woningcomplexen/kampen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo