Nieuwbouw

Maandag 12 februari 2024 | 1049 keer bekeken

Kampen is een stad die het heden en verleden op stijlvolle wijze weet te verbinden en dat is ook terug te zien in het uitgebreide woningaanbod. Karaktervol wonen in de middeleeuwse binnenstad, of modern, voorzien van alle gemakken op één van talrijke nieuwbouwprojecten. Hier een overzicht van alle actuele nieuwbouwprojecten met de linkjes naar de projectwebsites erbij zodat je je goed kunt oriënteren. 

Het Stationskwartier

Schermafbeelding 2019 04 19 om 20.38.17
De nieuwste woonwijk van Kampen is het Stationskwartier. Een wijk die op dit moment erg in trek is. Voor alle doelgroepen worden woningen gerealiseerd, met een accent op starters, kleine huishoudens en senioren. De wijk ligt op een toplocatie. Dichtbij het centrum en dichtbij het NS-station Kampen-Zuid en de N50. Ideaal voor wie het beste wil van twee werelden en een topkeus voor forensen die ’s ochtends snel met de trein of auto naar het werk willen.

Kijk voor nog meer inspiratie en het actuele aanbod op:www.mijnstationskwartier.nl of www.kavelsinkampen.nl.
 

Het Onderdijks

Schermafbeelding 2019 04 23 om 12.25.08
Het Onderdijks is de nummer één keus voor wie in een kindvriendelijke wijk wil wonen. De wijk is ruim opgezet en bestaat uit meerdere wijken met elk hun eigen karakter. Deze wijken zijn met elkaar verbonden door een zogenaamde blauwgroene route, waarbij water en groen centraal staan. Ook ligt het dicht bij de IJssel. Met de nieuwe supermarkt in het Stationskwartier om de hoek, zijn alle faciliteiten voor een comfortabel dagelijks leven binnen handbereik. Nieuwsgierig geworden naar de verschillende woonmogelijkheden?

Kijk dan op: www.nieuwbouw-hetonderdijks.nl.
 

Het Groene BurenerfSchermafbeelding 2019 04 23 om 12.26.05

Het Groene Burenerf krijgt een plaats in nieuwbouwwijk De Terpen in het Onderdijks en is opgezet als een ‘boerenerf’. Rondom is er ruimte voor zo’n 27 woningen, in een mix van sociale huur tot koop, in verschillende prijsklassen en geschikt voor diverse huishoudens: gezinnen met kleine kinderen of tieners, soms met grootouders nabij, singles, stellen en in leeftijd van twintigers tot 60-plussers. In het midden komt een grote gemeenschappelijke tuin. Uiteraard krijgen alle woningen ook eigen buitenruimte.

Kijk voor meer informatie op: www.groeneburenkampen.nl en www.nieuwbouw-hetonderdijks.nl
 

Het Meer

Schermafbeelding 2019 04 23 om 12.27.25
Wie iets meer rust zoekt en toch de stad in de buurt wil houden, kan terecht bij Het Meer in IJsselmuiden. Deze nieuwbouwlocatie ligt tussen de Trekvaart en de Oosterholtseweg. De nieuwe wijk is echt een verlengstuk van het dorp. Een wijk die naadloos aansluit op het omliggende landschap met slingerende wegen en veel groen.

Voor een overzicht van alle woonmogelijkheden ga je naar: www.woneninhetmeer.nl
 

De vrijheid van ReeveSchermafbeelding 2019 04 23 om 12.29.15

Ten zuidwesten van Kampen ontstaat, door de aanleg van het Reevediep, ruimte voor een nieuw woongebied. Het echte IJssellandschapsgevoel met weidse uitzichten op mooie waterlandschappen zorgt voor een plus ten opzichte van andere plannen. Het is de bedoeling dat er in Reeve 600 woningen komen. Reeve ligt relatief dicht bij Kampen en de grotere stad Zwolle en centraal ten opzichte van ontsluitingswegen. Benieuwd naar de ontwikkelingen van dit unieke gebied en de woonmogelijkheden? Kijk dan op www.morgeninreeve.nl

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo