Vier je vakantie in Kampen! Volg het wekelijkse animatieprogramma en je hoeft niks te missen...net als op de camping maar dan anders! Hieronder vind je alles wat er op dinsdag te beleven is in Kampen. Advies nodig? Bel of Whatsapp of SMS de Tourist Hotline: 06-16336440 of bezoek de #HierMoetJeZijn pop-up Tourist Info Store tegenover IJsselkade 51, naast de stadsbrug van Kampen.

Ochtend

11:00 - 12:30 uur - Stijlvol Shopping Tour

Ontmoet stijlvolle locals en geniet van de oorspronkelijke sfeer in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van kwaliteit en klasse houdt. Want dinsdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende, verrassende winkels in de binnenstad. Soms chique, soms klassiek maar altijd net wat anders dan je gewend bent. Met mooie persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor bezoeken we een elegant (niet zo grand) café, bij mooi weer op het terras. Bereid je nu al voor op de wintercollectie of profiteer eerste nog van last minute aanbiedingen. 

De kleine lettertjes:

  • Reserveer minstens 12 uur van tevoren, dan weet je zeker dat de tour doorgaat
  • Afgezien van de koffie zijn de kosten van wat je koopt niet bij dit arrangement inbegrepen
  • Annuleren kan, maar geld retourneren niet. Je mag wel een vervanger sturen in jouw plaats natuurlijk!
  • We doen veel voor je glimlach. Voor, tijdens en na de tour. Daarom hebben we ook een 24/7 WhatsApp Tourist HelpDesk deze zomer. Die kun je bereiken via 06-16336440.
Reserveer hier! 

11:00 - 12:30 uur - Stadswandeling

Ontdek Kampen en boek een stadwandeling met Kampen & Beyond. Tijdens de wandeling zie je hoe de stad zich in de loop der tijd iedere keer weer opnieuw heeft uitgevonden. Je ziet daarbij zowel de hoogtepunten als de, ook voor vele Kampenaren, verborgen hoekjes en hofjes van de stad. Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit neemt je mee op ontdekkingstocht. De wandeling is ook geschikt voor minder valide personen en duurt ongeveer 1,5 uur. De start van de wandeling is voor de ingang van het Stedelijk Museum, Oudestraat 133. Kosten: €9,5 per persoon.

Bel 06-18160410 of reserveer hier


13:30 - 14:30 uur - Rondvaart met salonboot het Hendrikje

Deze zomer bieden wij voor het eerst rondvaarten van 1 uur voor individuele gasten aan. We maken dan een vaartocht langs het schitterende stadsfront van Kampen, waarbij schipper Jan graag over de stad vertelt. Stap in juli en augustus iedere dinsdag en donderdag van 13.30 uur tot 14.30 uur aan boord. De rondvaarten gaan door bij minimaal 10 deelnemers. Kosten: €10p.p. Het Hendrikje ligt aan 't Ponton naast de Stadsbrug. Klik hier voor meer informatie en de vaaragenda. Bel 06-22468538 of mail naar alida@wxs.nl om te reserveren. 

 

Avond

19:00 - 22:00 uur - Voordeel Dinsdag Bioscoop

Gezellig naar de film voor een voordelige prijs! Bij Movie Unlimited Bioscopen ga je iedere dinsdag voor slechts €6 per persoon naar de film.
 
De kleine lettertjes:
- Voordeeldinsdag is geldig op iedere dinsdag.  
- Niet geldig tijdens specials en niet geldig in combinatie met andere acties en kortingsregelingen.
- Het €6 tarief is exclusief toeslagen: 3D-films €2,5 per ticket.

Reserveer hier! 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media