Vier je vakantie in Kampen! Volg het wekelijkse animatieprogramma en je hoeft niks te missen...net als op de camping maar dan anders! Hieronder vind je alles wat er op woensdag te beleven is in Kampen. Advies nodig? Bel of Whatsapp of SMS de Tourist Hotline: 06-16336440 of bezoek de #HierMoetJeZijn pop-up Tourist Info Store tegenover IJsselkade 51, naast de stadsbrug van Kampen.

Ochtend

11:00 - 12:30 uur - Sexy Shopping Tour

LADIES ONLY - Ontmoet aantrekkelijke locals en zorg voor opwinding in onze hartelijke Hanzestad. Wel eens met een echte authentieke Kampen ambassadeur gewinkeld? Dat is een belevenis op zich! Zeker als je van een verleidelijk uitje houdt. Want woensdag nemen we je mee op sleeptouw langs heel verschillende, verrassend sexy winkels in de binnenstad. Met spannende persoonlijke verhalen van je gids. En een extra warm welkom door de winkeliers die speciale tips voor je hebben. Tussendoor genieten we samen van een drankje, bij mooweer op het terras. Doe je zonnebril alvast maar op. 

De kleine lettertjes:

  • Reserveer minstens 12 uur van tevoren, dan weet je zeker dat de tour doorgaat
  • Afgezien van de koffie zijn de kosten van wat je koopt niet bij dit arrangement inbegrepen
  • Annuleren kan, maar geld retourneren niet. Je mag wel een vervanger sturen in jouw plaats natuurlijk!
  • We doen veel voor je glimlach. Voor, tijdens en na de tour. Daarom hebben we ook een 24/7 WhatsApp Tourist HelpDesk deze zomer. Die kun je bereiken via 06-16336440.
Reserveer hier!

11:00 - 12:30 uur - Stadswandeling
Ontdek Kampen en boek een stadwandeling met Kampen & Beyond. Tijdens de wandeling zie je hoe de stad zich in de loop der tijd iedere keer weer opnieuw heeft uitgevonden. Je ziet daarbij zowel de hoogtepunten als de, ook voor vele Kampenaren, verborgen hoekjes en hofjes van de stad. Kunsthistoricus en gids Reinier de Wit neemt je mee op ontdekkingstocht. De wandeling is ook geschikt voor minder valide personen en duurt ongeveer 1,5 uur. De start van de wandeling is voor de ingang van het Stedelijk Museum, Oudestraat 133. Kosten: €9,5 per persoon.

Bel 06-18160410 of reserveer hier


Middag

16:00 - 17:00 uur - Rondleiding Nieuwe Toren

De Nieuwe Toren, misschien wel het bekendste monument van Kampen, is deze zomer elke woensdag te beklimmen! Om van het prachtige uitzicht te genieten moet je wel eerst alle 163 traptreden van dit ca. 65 meter hoge meesterwerk beklimmen...Boven kan je, met de wind door de haren, genieten van het beste uitzicht van heel Kampen! Kosten: €3 p.p. Boek een beklimming door te bellen of te appen naar 06-16336440 of mail naar info@kamperevents.nl.

13:30 - 14:45 uur & 15:00 - 16:15 uur - Authentieke vaartocht met de Kamper Kogge

Kampen is de hartelijke Hanzestad aan de IJssel, stad van de Kogge. Beleef de Hanzetijd aan boord van de Kamper Kogge met een authentieke vaartocht. Tussen de 2 bruggen is het mogelijk, om in ongeveer 5 kwartier, te ervaren hoe het is om ‘in de tijd van de Kogge aan boord te zijn’. Geschikt van jong tot oud! Wordt uitgedaagd zelf een handje mee te helpen en ervaar het Middeleeuws varen. Op basis van beschikbare ruimte aan dek en op het kasteel is het mogelijk om maximaal 12 opvarenden per tocht mee te nemen. 

Deze vaartochten vinden in de maand augustus plaats op de woensdag- en zaterdagmiddagen. De eerste afvaart op de woensdagmiddag staat gepland om 13.30 uur en tweede afvaart om 15.00 uur. Kosten: €12,50 per persoon. Vertrek vanaf de Koggewerf, Havenweg 7 te Kampen.

Ook is het mogelijk rondleidingen te boeken op de Koggewerf om de Hanzegeschiedenis te ervaren. Kosten € 5,- per persoon. 

Reserveer hier! 

Privacy statement - Algemene voorwaarden

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Partners. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media