Zomerse Buiten Uitjes

Woensdag 23 maart 2022 | 3036 keer bekeken
Bewaar
Delen

Bezoek Kampen deze zomer en geniet van de stad, de natuur, het prachtige stadsfront en de waterrijke omgeving. Graag presenteren hier we de leukste Zomerse Buiten Uitjes van Kampen. Er is ontzettend veel te doen en te bewonderen. En regent het? Er blijven genoeg binnenlocaties over zodat jouw verblijf nooit in het water valt. Trek er lekker op uit en geniet van de zomerzon! 

In de stad

Nog meer inspiratie

Lekker touren op een e-chopper

Vergeet Solexen, Segways, scooters, brommers, elektrische fietsen en al het andere vervoer waarmee je ooit gereden hebt met vorige teamuitjes. De E-Chopper is namelijk de nieuwe revelatie op het gebied van moderne vervoersmiddelen!

Lees meer

Spelen in de Speelpoort

Een enorm leuke en grote buitenspeeltuin met meer dan 25 speeltoestellen. Vanaf april is deze speeltuin het gehele zomerseizoen geopend voor eindeloos veel speelplezier. Er is een kiosk waar onder andere ijsjes, limonade, koffie en thee te verkrijgen zijn. Genieten dus voor jong en oud!

Lees meer

Kinderboerderij Cantecleer

Midden in het Groene Hart is Kinderboerderij Cantecleer gevestigd. Een leuke en ook interessante plek om een middag door te brengen met je kind(eren).

Lees meer

Nog meer natuur

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo