Bedrijven gezocht voor #OBK23

Open Bedrijvendag Kampen
Bewaar
Delen
Zaterdag 22 oktober 2022 | 497 keer bekeken

De ondernemersverenigingen VOC en ICKampen organiseren in samenwerking met Kampen Partners een “Open Bedrijvendag” op 25 maart 2023.

Bedrijven stellen dan hun deuren open voor de gehele Kamper bevolking waar men op een ongedwongen manier hun bedrijf voor het voetlicht kan brengen. De dag mag naar eigen inzicht ingevuld worden maar dient wel een open karakter te dragen.

Er wordt een tiental bedrijven geselecteerd die deze dag mee gaan doen.

Voor elke deelnemer zal een film van 1 minuut worden gemaakt voor de website openbedrijvendagkampen.nl en promotie via sociale media. Het filmpje mag nadien ook door de deelnemer gebruikt worden voor eigen gebruik. Hier zijn wat kosten aan verbonden.

Er wordt een spandoek van 2m X 1m beschikbaar gesteld dat u een maand van te voren bij uw bedrijf kunt ophangen. Daarnaast worden er 2 spandoeken opgehangen bij de Stadsbrug zodat iedereen die de brug passeert hier kennis van kan nemen.

De PR wordt door Kampen Partners (de citymarketing organisatie van Kampen) verzorgd, u hebt er zelf niet veel werk aan. We maken een promotie toolkit voor alle deelnemende bedrijven. En er wordt onder meer een redactioneel stuk in weekblad de Brug geplaatst waarin de deelnemers genoemd worden.

Er zullen ook catering bedrijven uitgenodigd worden die de inwendige mens verzorgen. In overleg kunnen ze in of bij uw bedrijf hun producten aan de man brengen.

Daarnaast zal zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs mee gaan doen om hun leerlingen te laten kijken naar het type werk wat verricht wordt in uw bedrijf.

Waarom meedoen?

Jan Erik Jan en Roeland

Doe mee!

Neem contact op voor de mogelijkheden met

Jan van Wendel (IC Kampen)

06-53126803 / info@ickampen.nl

Erik-Jan van Oord (VOC Kampen)

06-27068497 / info@vockampen.nl

Roeland Tameling (Kampen Partners)

06-17453490 / r.tameling@kampenpartners.nl

Neem contact op

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo