Kampen Partners Team

Woensdag 21 februari 2024 | 3451 keer bekeken

Ontmoet het dynamische team achter Kampen Partners! Deze gepassioneerde groep van bestuurders en medewerkers zet zich in om de schoonheid en mogelijkheden van Kampen te promoten. Van het bestuur, belichaamd door hun toewijding en visie, tot de medewerkers die elke dag hun talenten inzetten voor citymarketing, binnenstadsmanagement, online support, en meer. Elk lid brengt een unieke bijdrage aan het doel Kampen op de kaart te zetten als een prachtige, levendige stad. Leer ze kennen op Visit Kampen

Bestuur en medewerkers

Stichting Kampen Partners wordt bestuurd door:


Auke Schipper

Voorzitter

LinkedIn
Auke Schipper


Hendrik Jan Houtsma

Secretaris
LinkedIn

Hendrik Jan Houtsma

Marieke Spijkerman

vice-voorzitter
LinkedIn

Marieke Spijkerman
Jan Troost

2e penningmeester en 2e secretaris, portefeuillehouder Tourist Info
LinkedIn
Jan Troost

 

Bert Endedijk

Penningmeester, portefeuillehouder Binnenstadsmanagement
LinkedIn
Bert Endedijk

 

Het team van medewerkers bestaat uit:


Roeland Tameling

Citymarketeer
LinkedIn
roeland

"Kampen doorstaat met glans de ‘ansichtkaartentest’ en heeft naar mijn mening het mooiste waterfront van Nederland. Ik geniet van het werken met partners die graag de stad vooruit helpen. Voor mij geldt het credo ‘geen slogans maar daden’, het liefst met een flinke portie ondernemerschap en creativiteit. Citymarketing is bij uitstek een teamsport, dus de basis voor succes leg ik graag door samen te werken. Zo kunnen we onze doelen bereiken en samen successen vieren."
 

Leo Hoksbergen

Binnenstadsmanager
LinkedIn
Leo Hoksbergen
"De binnenstad van Kampen is ons visitekaartje en is daarom van grote betekenis. Er is een unieke samenwerking tussen gemeente, ondernemers en vastgoedeigenaren tot stand gebracht en dit is verankerd in afspraken met alle betrokkenen. Daar mogen we best trots op zijn met zijn allen!"
 

Dennis Bijl

Online support
LinkedIn
image67
''Woonachtig in Kampen wel import maar succesvol de Kamper taalcursus afgerond, heb ik de pracht van de stad en de gastvrijheid van Kampen ontdekt. Veel van mijn klanten komen uit het westen van het land en merken dan ook de pracht van Kampen op. Ik zet mijn professie in om Kampen te promoten onder de Kampenaren en de geïnteresseerden van buiten.''


Anja Kuipers

Contentmarketing Visit Kampen
LinkedIn
Anja
"Ja dat is Kampen, ons mooie Kampen, prentenboek van d’olde tied...
Het refrein van het Kamper Stedelied zegt het al, Kampen is een prachtige stad!
Een prentenboek dat gelezen moet worden, door zoveel mogelijk mensen. Elke dag werk ik als webmarketeer vol enthousiasme aan het online prentenboek visitkampen.nl. Het is mijn passie om te laten zien hoe mooi Kampen is en hoeveel hier te beleven valt. De grootse evenementen, kleinschalige initiatieven, de vele monumenten, unieke exposities, het stadspark, het winkelaanbod en boetiekjes, de uiterwaarden van de IJssel en nog veel meer. Samen met een enthousiast campagneteam zetten we Kampen op de kaart!"


Lucas Reinds

Visuele identiteit en vormgeving
LinkedIn
image69
"Kampen lijkt een geheimpje. Als we hier opdrachtgevers uit 'de grote stad' over de vloer hebben is men altijd blij verrast hoe prachtig het hier is. Door het verhaal van Kampen strategisch te vertalen naar beeld is het mijn verantwoordelijkheid dat we steeds minder het best bewaarde geheim van Nederland zijn."
 

Hester Timmerman

Sociale media
LinkedIn
image29

"De combinatie van historie, monumenten, winkelen, IJssel en haar prachtige delta maakt dat Kampen misschien wel in het mooiste gedeelte van Nederland ligt.
Trots dat ik, met de Facebookpagina Hanzestad Kampen, onze mooie stad mag laten zien aan de Kampenaren. Steeds meer mensen buiten Kampen volgen de pagina. Ik geniet van het werken met een team van specialisten om Kampen daadwerkelijk op een positieve en doelgerichte manier op de kaart te zetten.
Krachten bundelen en Kampen laten stralen."


Johan van der Kolk

Media & commercie
LinkedIn

johan
"Geboren in de gemeente Kampen, een stad waar ik mij thuis voel, een stad waar ik trots op ben! Wij kennen de stad, de ondernemers en dagelijks staan wij in contact met de inwoners. Wij kennen het DNA van Kampen en spreken letterlijk en figuurlijk de taal. Door het brengen van het nieuws zijn wij bruggenbouwers tussen al die eilandjes die de stad spreekwoordelijk rijk is. Met het bereik van onze kranten, websites en social media kanalen verbinden wij de mensen en zijn wij hét lokale platform, De Brug is dan ook van ons allemaal."
 

Coen van Mierlo

Administratie
Administratie@kampenmarketing.nl

Coen van Mierlo
"Kampen heeft een schat aan cultuur en daar ligt mijn affiniteit. Mijn doel is om diverse culturele instellingen binnen de gemeente zoveel mogelijk te laten samenwerken. Hierdoor kan cultuur worden ingezet om de stad Kampen te promoten." 
 

Aline Hofstee

Evenementencoördinator (zie ook Evenementen Platform Kampen)

LinkedIn
Aline portret

'Het prachtige decor van Hanzestad Kampen leent zich bij uitstek voor de organisatie van een groot scala aan evenementen. Als evenementencoördinator van Kampen draag ik graag mijn steentje bij aan het verder ontwikkelen van de bestaande evenementen en het aanjagen van nieuwe initiatieven om de evenementenagenda van Kampen nog verder te optimaliseren!"

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo