EPK Netwerkbijeenkomst

Evenementen Platform Kampen
Bewaar
Delen
Maandag 7 november 2022 | 603 keer bekeken

We willen jullie van harte uitnodigen voor de tweede informatie- en netwerkavond die we als Evenementen Platform Kampen dit jaar organiseren op woensdag 23 november a.s. We hebben een prachtig evenementenseizoen achter de rug, maken ons op voor een gezellige winter en presenteren alvast een doorkijkje naar het Hanzejaar 2023.

Nudging en meer

Natuurlijk praten we jullie bij over actuele ontwikkelingen in Kampen, fondsen en subsidies en andere ondersteuning en alles waarvan we denken dat jullie je er jullie voordeel mee kunnen doen. Daarnaast hebben we dr. Inge Merkelbach van de Erasmus Universiteit (weer) uitgenodigd. Inge zou bij de voorjaarsbijeenkomst aanwezig zijn maar moest toen last minute afzeggen door Corona. Inge neemt ons mee in de wereld van ‘nudging’, ofwel hoe je het gedrag van je bezoekers kunt beïnvloeden.
Het programma van deze avond is als volgt:

Marieke Spijkerman Aline Hofstee Roeland Tameling Coen van Mierlo Inge Merkelbach
mail Aline

Gratis aanmelden

Jullie zijn van harte welkom op 23 november vanaf 19 uur in De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12 te Kampen. Graag even aanmelden via aline@kampenpartners.nl. Natuurlijk sluiten we de avond af met een gezellige borrel, zodat jullie ook onderling de banden kunnen aanhalen.

Gratis aanmelden voor 23 november

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo