Huisstijl

Woensdag 30 maart 2022 | 927 keer bekeken

Eenheid zorgt voor herkenbaarheid

 


Hieronder vind je de mappen met bouwstenen waarmee we samen de visuele identiteit van Kampen Partners construeren. In alle uitingen gebruiken we een tweetal letterttypes. Het lettertype familie ‘Prater’ en de ‘Gotham Narrow’ familie. Een goede, consequent toegepaste huisstijl zorgt voor herkenbaarheid bij de doelgroep. Of het ook daadwerkelijk zo gaat werken, is zeer afhankelijk van de consequentheid waarmee iedereen de huisstijl gaat hanteren. Houd je aan de richtlijnen, de kleuren, positionering enzovoort. Hoe beter dat lukt, des te beter de huisstijl zal 'werken'.

 

 

 

De mooiste foto’s van Kampen!


Kampen Partners beschikt over een uitgebreide beeldbank met afbeeldingen van de attracties, natuur, evenementen en nog veel meer van Kampen. De afbeeldingen in onze beeldbank kun je in principe rechtenvrij gebruiken in niet commerciële publicaties over Kampen. Voor gebruik in commerciële publicaties ten behoeve van de promotie van Kampen heb je onze schriftelijke toestemming nodig, neem contact op via r.tameling@kampenpartners.nl.

Gebruik van de afbeeldingen uit onze beeldenbank in commerciële publicaties die niets met Kampen te maken hebben is verboden. Indien de naam van de fotograaf bij een afbeelding vermeld staat dien je deze in je publicatie leesbaar op te nemen. Bronvermelding (Kampen Partners) stellen wij op prijs.

Veel plezier!

 

 

 


 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo