Van den Berg in het zonnetje

Ondernemen in Kampen
Bewaar
Delen
Vrijdag 30 september 2022 | 612 keer bekeken

Tussen de herfstbuien door werd makelaar Henk Wim van den Berg op 30 september in het zonnetje gezet door de Bedankbrigade van Kampen Partners.

Bedankbrigade bij Berg Makelaardij

Henk Wim is niet alleen als ondernemer met Berg Makelaardij actief in Kampen, maar ook als maatschappelijk betrokken vrijwilliger. Met name zijn activiteiten voor Kerst in Oud Kampen springen in dat kader in het oog. Daarnaast is hij bestuurslid van de Industriële Club Kampen, medeorganisator van het Business Event Kampen op 17 november aanstaande en de Open Bedrijvendag die in 2023 moet gaan plaatsvinden. En daarvoor wilde Kampen hem bedanken. Met een bescheiden feestje op zijn kantoor in IJsselmuiden.

Bas Wonink, wethouder Economische Zaken van de gemeente Kampen, bezocht met een paar mensen van Kampen Partners (de “Bedankbrigade”) de zaak van Berg Makelaardij. Naast de wethouder Economische Zaken nam Kampen Partners een grote feestboog, alcoholvrije drankjes voor het personeel van Berg Makelaardij en ‘barmedewerkers’ mee. Want Kampen is tenslotte niet voor niets een hartelijke Hanzestad, ook voor ondernemers.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo