Sint in Kampen

Vrijdag 23 september 2022 | 300 keer bekeken
Bewaar
Delen

Ook dit jaar gaat het weer gebeuren! Sinterklaas komt naar Kampen gevaren en zal zijn pakjesboot om 10:00 uur aanleggen aan de kade bij het van Heutszplein in Kampen. Het voorprogramma begint al om 9:30 uur. Kom allemaal naar de intocht en geef de Sint een warm welkom!

Programma Intocht Sinterklaas

Zaterdag 12 november 2022: 

9:20 - 10.00 uur Start programma en flyboard van Heutszplein
10:00 uur Aankomst Stoomboot uit Spanje
10:30 uur Welkom Sinterklaas op podium
10:40 uur Start route door Oudestraat en Geerstraat (Geerstraat zal niet gelopen worden met Ozosnel)
12:00 uur Uiterlijk einde ochtend programma binnenstad
13:00 uur Start middagprogramma Hanzewijk
13:30 uur Aankomst Sinterklaas Hanzewijk
14:15 uur Vertrek Sinterklaas met muziek-strooipieten binnenstad Kampen (Start Buitenkade)
16:30 uur Einde middagprogramma

Parkeren

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat! 

Parkeren

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit het noorden via de N50 vanuit de richting Emmeloord
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven. Ook is het mogelijk om in de buurt van de Stadsgehoorzaal betaald te parkeren.

Vanuit Zwolle
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neem je de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven. Ook is het mogelijk om in de buurt van de Stadsgehoorzaal betaald te parkeren.

Met de trein

De stad Kampen, en ook het prachtige buitengebied is goed bereikbaar met de trein. Kies 'Station Kampen' als bestemming. En als je dan op het station aankomt, vergeet dan niet te genieten van het mooiste stadsfront van Nederland. Klik op de volgende link om de reis naar Kampen te plannen: https://www.ns.nl/stationsinformatie/kpn/kampen Je kunt Kampen ook bereiken via station Kampen Zuid. Neem dan de bus naar het centrum.

Met de bus

De bus brengt je ook waar je zijn moet in Kampen. Op OV9292.nl vind je alle busreizen naar Kampen. Klik op de volgende link: https://9292.nl/kampen/bushalte-station

SPONSOREN GOUD

Dank voor jullie sponsoring!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo