Klaar om Terug naar Kampen te gaan

Terug naar Kampen
Woensdag 4 oktober 2023 | 549 keer bekeken

Maandagavond 2 oktober verzamelden ruim 50 mensen uit Kampen zich voor een brainstormsessie over het themajaar ‘Terug naar Kampen’, dat 2024 van start gaat.

Terug- en vooruitblik

Na een inspirerend welkomstwoord (inclusief zang!) van de burgemeester kregen de aanwezigen een toelichting op het hoe en waarom van deze en andere themajaren en presenteerde Aline Hofstee het Ontmoetingsfonds.

Daarnaast werd het ‘Terug naar Kampen’ logo gelanceerd, binnenkort komt op www.terugnaarkampen.nl een digitale gereedschapskist beschikbaar met daarin het logo in verschillende formaten.

Vervolgens werden honderden ideeën verzameld en daaruit selecteerden de deelnemers de beste plannen voor verdere uitwerking. Dat leverde veel voorpret en goede voornemens op.

Hieronder staat een aantal links en downloads om nog even na te genieten en vooruit te kijken naar 2024 (en verder).

Terug naar Kampen Team

We staan voor je klaar!

Het Terug naar Kampen Team helpt je graag verder om jouw plannen te realiseren. We kunnen meedenken over inhoud, fondsenwerving en organisatie en natuurlijk meehelpen met het leggen van contacten, promotie maken en allerlei andere praktische zaken. Tot de aanvraag van vergunningen aan toe.

Het team bestaat uit

Neem contact met ons op

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo