Kamper Ui(t)dagen

Donderdag 11 augustus 2022 | 38920 keer bekeken
Bewaar
Delen

De Kamper Uit Dagen zijn terug! En hoe? Met een vernieuwd programma waarin gewerkt wordt met verschillende thema's; fris en spannend dus! Natuurlijk blijven ook de oude en vertrouwde onderdelen zoals de gezellige braderie, live muziek, een kinderprogramma én entertainment. Kom genieten in Kampen tijdens de Kamper Ui(t)dagen! 

Data Kamper Ui(t)dagen 2022:

DONDERDAG 21 JULI 2022 | 1E KAMPER UI(T)DAG 
Ontdek hier het uitgebreide programma

DONDERDAG 28 JULI 2022 | 2E KAMPER UI(T)DAG 
Ontdek hier het uitgebreide programma

DONDERDAG 4 AUGUSTUS 2022 | 3E KAMPER UI(T)DAG 
Ontdek hier het uitgebreide programma

DONDERDAG 11 AUGUSTUS 2022 | 4E KAMPER UI(T)DAG 
Ontdek hier het uitgebreide programma

DONDERDAG 18 AUGUSTUS 2022 | 5E KAMPER UI(T)DAG 
Ontdek hier het uitgebreide programma

koe in de toren entertainment
Kraampjes met kunst Kleedjesmarkt

Programma Kamper Ui(t)dagen 2022

Gezellige zomerbraderie | 10:00 - 18:00 uur

In 2022 is de zomerbraderie gezelliger dan ooit met een record aantal kraampjes! En het leuke is dat meer dan de helft van de kramen bemand wordt door lokale ondernemers. Benieuwd naar de lokale acties, kom dan naar de Kamper Ui(t)dagen dit jaar en laat je verrassen.

Entertainment | 10:00 - 18:00 uur

Tijdens de Kamper Uit Dagen zal er ook entertainment door de straten lopen. Geniet van de diverse originele en leuke straatacts. Elke Kamper Ui(t)dag weer een verrassing! 

KinderKoeplein | 10:00 - 18:00 uur

Het Koeplein wordt omgedoopt tot KinderKoeplein, met verschillende leuke activiteiten voor kinderen. Er komt een ballonnenartiest en er is straattheater voor de kleinsten en een paar Kamper Ui(t)dagen ook een treintje. Kom gezellig even langs! 

Muziek | 15:30 - 00:00 uur

Ook muziek mag niet ontbreken tijdens een Kamper Uit Dag, want zodra de avond invalt wordt er op de pleinen live muziek gespeeld worden. 

Muziek op het Unieplein | 15:30 – 21:00 uur 
Muziek op de Plantage | 20:00 – 00:00 uur

entertainment koe in de toren
Markt braderie
Beklim de Nieuwe Toren

Beklim de Nieuwe Toren

Tijdens de Kamper Ui(t) Dagen kan je van 10:00 tot 17:00 uur de Nieuwe Toren beklimmen. Volgens traditie is dit schitterende monument open voor bezichtiging waar je uiteindelijk kunt genieten van een spectaculair uitzicht over de binnenstad van Kampen. De beklimming kost €3 per persoon, bovenop de Nieuwe Toren staat iemand die uitleg geeft over de stad. 

Op de 1e Kamper Ui(t)dag, 21 juli 2022 om 10:00 uur, zal de Koe in de Toren worden gehesen. Hiermee wordt het startschot gegeven van de Kamper Ui(t)dagen. Kom gezellige kijken naar deze spectaculaire opening! 

Orgelconcerten in de Bovenkerk

Orgelconcerten in de Bovenkerk

Kom tijdens de Kamper Ui(t)dagen genieten van verschillende orgelconcerten in de historische Bovenkerk. Ontsnap even uit de drukte en geniet van mooie muziek in een bijzondere, verstilde ambiance. 

Parkeren

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat! 

Lees verder

Bereikbaarheid

Met de auto naar Kampen

Vanuit het noorden via de N50 vanuit de richting Emmeloord
Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neemt u de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven.

Vanuit Zwolle Volg de N50 richting Kampen, neem afslag Kampen. Ga rechtdoor over de Flevoweg, na de tweede rotonde neem je de eerste afslag linksaf. Rijd helemaal rechtdoor, aan de linkerhand tref je het gratis parkeerterrein P-Buitenhaven.

Met de trein naar Kampen

De stad Kampen, en ook het prachtige buitengebied is goed bereikbaar met de trein. Kies 'Station Kampen' als bestemming. En als je dan op het station aankomt, vergeet dan niet te genieten van het mooiste stadsfront van Nederland. Klik op de volgende link om de reis naar Kampen te plannen: https://www.ns.nl/stationsinformatie/kpn/kampen Je kunt Kampen ook bereiken via station Kampen Zuid. Neem dan de bus naar het centrum.

Perron1
Op station Kampen in de binnenstad kan je wat lekkers eten of drinken bij Perron 1. Ook voor een koffie to go, een drankje onderweg of iets lekkers in de trein kan je hier terecht. Check: https://perron1.nl/ 

Met de bus naar Kampen

De bus brengt je ook waar je zijn moet in Kampen. Op OV9292.nl vind je alle busreizen naar Kampen. Klik op de volgende link: https://9292.nl/kampen/bushalte-station

Perron1 (bij het busstation in de stad)
Op station Kampen in de binnenstad kan je wat lekkers eten of drinken bij Perron 1. Ook voor een koffie to go, een drankje onderweg of iets lekkers in de trein kan je hier terecht. Check: https://perron1.nl/ 

logo gezelligheid in de stad muziek bandjes

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo