Abel Tasman

Vrijdag 10 november 2023 | 44 keer bekeken
Bewaar
Delen

De Abel Tasman

De Abel Tasman is een prachtige verschijning en een unieke locatie voor iedere gelegenheid. De inrichting doet een beetje denken aan een 'grand café': een donker houten lambrisering, veel koper en een stoere houten vloer. Hiermee is het schip een unieke en gezellige locatie waarop elk feest er een om nooit te vergeten wordt.

Uitgebreid genieten
De Abel Tasman is een lust voor het oog. Niet alleen benedendeks maar ook bovendeks is het genieten. Aan dek zijn voldoende bankjes om onder het genot van een lekker hapje of drankje te genieten van het varen, uw gezelschap en natuurlijk het zonnetje. Met een hoge, gesloten verschansing is het schip ook veilig voor de kleintjes. Het ruime achter- en tussendek en de brede gangboorden bieden mensen ook de mensen die niet goed ter been zijn vrije doorgang.

Sfeervol samenkomen
Het prachtig ingerichte schip beschikt over een gezellige scheepsbar, een stijlvolle salon met bar, een gezellige zithoek in de stuurhut, goede sanitaire voorzieningen en natuurlijk een prima keuken. De Abel Tasman is daarmee het ideale schip voor familie-, bruilofts- en personeelsfeesten. In de ruime salon is voldoende ruimte voor een presentatie en daarmee ook perfect geschikt voor bedrijfsjubilea en teambuilding.

Tent over middendek
Het sfeervolle schip heeft over het middendek een tent met verwarming. Een echte uitkomst voor bij slecht weer en kou. Zo wordt de Abel Tasman nóg comfortabeler! Elke borrel of feest kan gewoon doorgaan, ook al vallen er wat spatjes regen. En gezellig samen zitten aan dek blijft behaaglijk door de extra verwarming.

Koningsvaart
De Abel Tasman is 1 van de uitgenodigde schepen geweest tijdens de koningsvaart op het IJ.

De Abel Tasman valt in de prijzen
In 2015 is de Zoover Award Silver aan de Abel Tasman toegereikt, dit is een prijs voor accomodaties die op Zoover een 8,5 of hoger scoren. In het geval van de Abel Tasman was dit een welverdiende 9,1.

 

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo