Praktische vragen

Maandag 19 februari 2024 | 1629 keer bekeken
Bewaar
Delen

Op deze pagina vind je informatie en antwoorden op eventuele vragen over Sail Kampen. De pagina wordt continu bijgewerkt. Vind je geen antwoord op jouw vraag? Stuur dan een e-mail naar info@sailkampen.nl of stuur een privébericht via de Facebookpagina Sail Kampen. 

Kan ik met de auto naar Sail Kampen?

Ja, je kunt met de auto naar Sail Kampen.

Als je met de auto naar Kampen komt is het goed te weten dat je de auto niet in Kampen zelf kan parkeren. Er is een speciale parkeerlocatie ingericht op het industrieterrein N50. Vanaf deze parkeerlocatie rijden er pendelbussen van en naar het evenemententerrein.

In de binnenstad kun je niet met de auto komen. Bezoekers kunnen daarom hun auto parkeren bij bedrijventerrein N50. Volg de P-Evenement Kampen route op de gele borden. Vergeet niet je navigatie uit te zetten als je deze borden ziet. Vanaf deze locatie rijden er pendelbussen heen en weer naar de 3e Ebbingestraat. Een retourtje kost € 3 per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar rijden gratis mee. 

Kan ik met de trein naar Sail Kampen?

Ja, je kunt met de trein naar Sail Kampen. Reis naar Station Kampen Centraal met het openbaar vervoer. Vanaf het Station loop je de stadsbrug over en ben je op het festivalterrein. Er reizen gastheren en gastvrouwen mee om je alvast van informatie te voorzien.

Als ik een vraag heb, waar kan ik dan terecht?

Bij de betaalde toegangspoorten word je welkom geheten door gastheren en gastvrouwen. En bij hun kun je informatie vragen. Ook in de trein tussen Zwolle en Kampen reizen gastheren en gastvrouwen mee om je van informatie te voorzien. Bij de Stadskazerne is een extra informatie stand ingericht. 

Zijn er parkeerplaatsen voor mindervalide bezoekers?

Jazeker, het Meeuwenplein wordt ingericht als parkeerplaats. Hier kun je parkeren wanneer je een mindervalide parkeerkaart hebt.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo