De Schuttevaer

Vrijdag 10 november 2023 | 42 keer bekeken
Bewaar
Delen

De Schuttevaer

In 2024 zal de stoere koftjalk de Schuttevaer deelnemen aan Sail Kampen. Speciaal voor dit unieke nautische feest in Kampen varen we korte zeiltochtjes op de mooie IJssel, voor iedereen die alleen, samen of met een klein groepje altijd al een op zo n stoer groot zeilschip heeft willen meezeilen. Buiten veel lekkere zitplekken en met zijn 500 m2 zeil een feest voor de zeilers onder onze gasten. Door zijn hoge verschansing is het schip ook zeer geschikt voor kinderen.

Deze enorme tjalk werd in 1910 in Stadskanaal te water gelaten bij de werf Mulder, een uitstekende scheepsbouwer. Het schip heeft de tand des tijds dan ook prima doorstaan en vaart nu dagtochten tot 75 personen. Met zijn 43 meter lengte en grote brede kop is het nog altijd een schip waar je niet omheen kunt.

Binnen een gezellige Art Deco sfeer, een fijn restaurant en een mooie bar met uitzicht direct op het achterdek. Ons team is hecht en werkt met enorm veel plezier boven en benedendeks om onze gasten een top ervaring te geven.

Welkom aan boord!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo