bestel cadeaubonnen met korting

Kampen Kado
Zondag 25 september 2022 | 471 keer bekeken

Jullie organisatie helpt mensen in de gemeente Kampen die het niet makkelijk hebben. En daaraan dragen wij graag een steentje bij. Kampen Kado is dé cadeaubon voor de gemeente Kampen. Ons aanbod: bestel cadeaubonnen t.w.v. € 10,- en betaal slechts € 7,50 per stuk!

Hartelijk

Onze stichting Hartelijke Hanzestad Kampen is een initiatief van citymarketingorganisatie Kampen Partners en wij geven onder meer Kampen Kado uit. Kampen Kado is dé cadeaubon voor de gemeente Kampen, kijk voor meer info op www.kampenkado.nl.

Ons aanbod: bestel cadeaubonnen t.w.v. € 10,- en betaal slechts € 7,50 per stuk!

Waarom?

De kleine lettertjes

Natuurlijk zijn hier wel wat spelregels aan verbonden:

Contact en bestellen

Heb je naar aanleiding hiervan vragen of opmerkingen? Of wil je direct een stapel bonnen bij ons bestellen? Stuur dan een mailtje naar r.tameling@kampenpartners.nl of bel Roeland Tameling via 06-17453490.

 

Kampen Kado

BESTEL CADEAUBONNEN T.W.V. € 10,- EN BETAAL SLECHTS € 7,50 PER STUK!

Stuur een mail met je bestelling en contactgegevens naar r.tameling@kampenpartners.nl , dan ontvang je van ons een factuur, de bonnen en nadere instructies. Zolang de voorraad strekt.

Geef aan hoeveel bonnen van € 5,- en hoeveel bonnen van € 10,- je wilt bestellen en het totaalbedrag. Wij regelen de rest.

Samen maken we Kampen de hartelijkste Hanzestad ter wereld!

Bestel nu je bonnen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo