Stichting Hartelijke Hanzestad Kampen

Kampen Kado
Dinsdag 7 november 2023 | 2715 keer bekeken

Kampen is een hartelijke Hanzestad en een hartelijke gemeente. En dat willen we waarmaken, iedere dag weer. Een van de manieren om daaraan bij te dragen, is het werk van de stichting Hartelijke Hanzestad. Een initiatief van Kampen Partners, de citymarketingorganisatie van de gemeente Kampen.

Kampen Kado

Kampen Kado

Geef je familie, vrienden en andere relaties een cadeautje waarmee je de gemeente Kampen ook verder helpt. Bedank je medewerkers en vrijwilligers met Kampen Kado.

Op zoek naar het eindejaarsgeschenk waarmee je al je medewerkers blij maakt? Geef Kampen Kado! Hiermee geef je keuze uit duizenden cadeaus en belevenissen. Een dagje eropuit, uit eten, winkelen en andere leuke dingen doen, het kan allemaal met Kampen Kado!

Kijk op www.kampenkado.nl voor de mogelijkheden.

Direct naar KampenKado.nl
Kampen Kado bonnen

25% korting voor goede doelen

Koop nu Kampen Kado bonnen met 25% korting, ten gunste van sociaal en/of economisch minder bedeelde mensen die wonen in de gemeente Kampen.

Zolang de voorraad strekt, we hebben in totaal € 10.000,- aan korting te vergeven.

Kijk op de actiepagina voor de voorwaarden en bestel snel!

Bestel bonnen voor minder bedeelden

Nieuwsberichten

Op de website van Kampen Partners staan verschillende berichten over Kampen Kado en acties om Kampen de hartelijkste Hanzestad ter wereld te maken. Hieronder lees je een selectie van nieuwsartikelen die te maken hebben met de activiteiten van onze stichting:

HEMA doet ook mee

Meld je aan als inleverpunt voor Kampen Kado bonnen

De cadeaubon voor Kampen! Met meer dan 60 inleveradressen, GRATIS deelname en een snelle uitbetaling (zonder fee, alleen jaarlijks € 25,-) is er eigenlijk geen reden om niet mee te doen.

Dus meld je meteen aan en profiteer ook mee.

Download hier het inname protocol

Over de stichting Hartelijke Hanzestad Kampen

De stichting Kampen Partners is de citymarketingorganisatie van de gemeente Kampen en heeft Kampen Kado opgezet. Vanwege het grote succes van deze cadeaubon heeft Kampen Partners hiervoor een aparte organisatie in het leven geroepen: de stichting Hartelijke Hanzestad Kampen. Met een eigen zakelijke rekening en administratie voor het beheer van de tegoeden en betalingen. Op www.kampenkado.nl staat meer informatie over de cadeaubon en de inleverpunten.

De stichting kan ook andere activiteiten uitvoeren die de hartelijkheid van Kampen direct of indirect bevorderen. Hoe het allemaal officieel geregeld is kun je ook lezen in

de statuten van Hartelijke Hanzestad Kampen.

Bestuur

Het bestuur van de stichting Hartelijke Hanzestad wordt gevormd door de bestuurders van de stichting Kampen Partners. Kijk op de pagina ‘Team’ van Kampen Partners voor een actueel overzicht.

Contact

Meer weten? Neem contact op met Roeland Tameling. Hij is de coördinator van Hartelijke Hanzestad in opdracht van stichting Kampen Partners. Bel 06-17453490 of mail r.tameling@kampenpartners.nl.

Voor administratieve zaken kun je terecht bij Coen van Mierlo via coen@jcvm.nl . Winkeliers, horecaondernemingen en andere organisaties die Kampen Kado bonnen hebben ontvangen kunnen hun bonnen inleveren aan de Groenestraat 96 te Kampen.

Download hier het protocol voor inname van Kampen Kado bonnen

Download hier de inleverlijst van Kampen Kado

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo