Kampen Kado

Vrijdag 29 december 2023 | 20214 keer bekeken

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kampen Kado is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels, horeca en andere plekken in Kampen. Inmiddels zijn de bonnen in te wisselen bij meer dan 50 ondernemers in Kampen. Dus of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een vriendin, je moeder, bedankje voor de buren of een jubilaris...met een Kampen Kadobon kom je altijd goed voor de dag. Een leuk cadeau om te geven en te ontvangen! 

kampen kado kampen kadobonnen

Dé cadeaubon door en voor Kampen

Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: Kampen Kado. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels, horeca en leuke uitjes in hartelijke Hanzestad Kampen.

Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants, podia en horeca. Dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Kampense binnenstad en draag je bij aan het succes van hartelijke Hanzestad Kampen.

winkelen winkelen

Hoe werkt de cadeaubon? 

Je kunt de Kampen Kado besteden bij verschillende winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Het aanbod is divers: een etentje, kleding, een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad. Alles kan!

Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. Het Kampen Kado is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld. 

De lijst met deelnemers wordt continu aangevuld met nieuwe adressen: 

LEVER JE KAMPEN KADOBON IN BIJ DEZE DEELNEMERS 

Zuivelhoeve winkelen
chocolaterie de swaen IJssalon de Marena

Waar kan ik de Kampen Kadobon kopen of bestellen?

De Kampen Kadobon is onder meer bij Boekhandel Bos in de Oudestraat van Kampen te koop. Grotere aantallen bonnen zijn nu eenvoudig te bestellen via e-mail ( administratie@kampenpartners.nl ) of Whatsapp (06-17453490, het telefoonnummer van citymarketeer Roeland Tameling).

Heb je bonnen besteld? Dan kunnen deze in de binnenstad worden opgehaald, hiervoor krijg je als afnemer het adres na betaling toegestuurd. Bedrijven kunnen uiteraard op factuur betalen. 

De Kampen Kadobon te koop bij de volgende afgiftepunten: 

- The Read Shop Kampen Bos, Oudestraat 41, Kampen

- Tourist Info in de Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen 

Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kadobonnen bestellen?
Neem dan contact op met Roeland Tameling, telefoon 06-17453490/e-mail r.tameling@kampenpartners.nl. Klik hier voor meer informatie voor de interessante mogelijkheden voor werkgevers en (vrijetijds) ondernemers.

oudestraat charlies winkel

Voorwaarden Kampen Kado

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Kampen Marketing uitgegeven Kampen Kado cadeaubonnen die worden uitgegeven.

2. Iedere Kampen Kado heeft een waarde van €5,00 of €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.

3. De Kampen Kado Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.

4. Iedere Kampen Kado Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Kampen Kado Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Kampen Kado Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Kampen Kado Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is Kampen Marketing verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.

6. Kampen Marketing is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Kampen Kado Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. Kampen Marketing is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Kampen Kado Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers worden gedaan. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo