Wandelen, fietsen en varen

Donderdag 10 maart 2022 | 8668 keer bekeken
Bewaar
Delen

De natuurlijke omgeving van Kampen is prachtig. Je bevindt je hier in het Nationaal Landschap IJsseldelta. Een gebied dat rijk is aan bloemrijke uiterwaarden, historische steden zoals Kampen en prachtige dorpskernen als Zalk en Wilsum. Trek je wandelschoenen aan of spring op de fiets en geniet van de natuur.

Wandelen

Rondvaart

Geniet vanaf het water van het mooiste stadsfront van Nederland. Ga voor een unieke beleving en maak een rondvaart over de IJssel aan boord van zeilschip de Jannes van Campen. Stap aan boord van salonboot de Veerman van Kampen of ga langer op avontuur met de schepen van de Bruine Vloot. Zelf aan het roer staan? Huur dan een bootje bij boothurenkampen.nl.

Meer informatie

Boot huren

Wil je de waterrijke omgeving van Kampen ontdekken maar wel zelf aan het roer staan? Dat kan! Er zijn verschillende boten te huur. Vaar over de IJssel, door het Ganzediep of maak een rondje Reevediep/Drontermeer. Er zijn prachtige vaarroutes midden door de natuur. Vergeet daarbij natuurlijk niet van het prachtige stadsfront van Kampen te genieten! 

Meer informatie

Fietsen

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo