Welkom in Kampen

Maandag 18 september 2023 | 6197 keer bekeken
Bewaar
Delen

Voel je welkom in hartelijke Hanzestad Kampen. De charme van een middelgrote stad gecombineerd met de centrale ligging vlakbij diverse uitvalswegen en dichtbij de provinciehoofdstad Zwolle zorgt dat Kampen in trek is als vestigingsgemeente voor bedrijven.

Bedrijvigheid en ondernemerschap

In de Zuiderzeehaven vind je bedrijvigheid in en om het water. Behalve de goed bereikbare en representatieve locatie vormt het dynamische netwerk van ondernemers een extra stimulans om te kiezen voor Kampen. Kampen heeft ruim 50.000 inwoners en elk jaar komen er meer inwoners bij. Kampen is de ideale gemeente om te wonen, te werken en te ontspannen. Een stad vol mogelijkheden, een plek waar je welkom bent!

Daarom Kampen!

Daarom Kampen!

Kampen heeft veel te bieden voor ondernemers. U bent de motor van de economie. Zorgt voor werkgelegenheid, innovatie en groei in de gemeente. De belangrijkste vestigingsfactoren vindt u hieronder. 

Binnenstad Kampen: vitaal en aantrekkelijk

Ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente Kampen werken in de Stuurgroep Binnenstad Management samen om de binnenstad van Kampen vitaal en aantrekkelijk te houden. Daartoe zijn met de provincie Overijssel afspraken gemaakt in een zogenaamd ‘stadsarrangement’ voor de binnenstad.

Lees meer

Bedrijventerreinen in Kampen

Binnen de gemeente Kampen zijn verschillende bedrijventerreinen met elk hun unieke profiel. De gemeente Kampen wil bijdragen aan de groei en ontwikkelingen binnen de transport, logistiek, scheepvaart, infrastructuur en duurzaamheid. Met ruimte op verschillende bedrijventerreinen, biedt de gemeente Kampen ondernemingen een vaste vestigingsplaats.

Lees meer

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo