Businessclubs en meer

Woensdag 18 januari 2023 | 1141 keer bekeken

Kampen staat bekend om haar rijke verenigingsleven. Er zijn ook veel businessclubs en ondernemersverenigingen. Regelmatig organiseren die interessante bijeenkomsten en activiteiten voor haar leden. Mist er een netwerkclub? Laat het ons weten! Dan vullen we deze pagina met uw informatie aan.

Businessclubs in Kampen

De BOK
De Binnenstads Ondernemers Kampen (BOK) heeft als doel de belangen te behartigen van de ondernemers in de binnenstad van Kampen.

Website: De BOK
Contact: info@bok-online.nl
Het bestuur van de BOK bestaat uit: Michiel de Groot, Marianne Stoeltie en Pepijn Keijzer

VOC Kampen
De Vereniging Ondernemers Contacten is opgericht in 1997 met als doel een contact- en overlegorgaan te zijn van en voor ondernemers in de regio Kampen.

Website: VOC Kampen
Contact: info@vockampen.nl
Het bestuur van VOC Kampen bestaat uit: Chris Wiekeraad (voorzitter), Erik-Jan van Oort, Miranda van der Wolf (secretariaat), Ilse Kuiken (penningmeester)

Industriele Club Kampen
IC Kampen stelt zich de verbetering van de industriële gesteldheid in de gemeente Kampen en omstreken ten doel.

Aantal leden: 93
Website IC Kampen
Contact: info@ickampen.nl
Het bestuur van IC Kampen bestaat uit: Hans Both (voorzitter), Rob Rikmanspoel (secretaris), Sander Snel (penningmeester)

Businessclub IJsseldelta
De Businessclub IJsseldelta is voor alle ondernemers uit Kampen en Omstreken. Uitgangspunt van de businessclub is dat er zakelijke contacten en werkzaamheden onderling ontstaan. De businessclub is een intermediair tussen deze bedrijven. De doelstelling is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen en de sponsoring van de voetbalvereniging Go-Ahead Kampen.

Website Businessclub IJsseldelta
Contact: info@businessclubijsseldelta.nl

Kampen in bedrijf
Kampen in Bedrijf, de netwerkorganisatie binnen de gemeentelijke grenzen van Kampen! Een netwerkorganisatie met ruim 130 aangesloten ondernemers! Een netwerkclub waarbij het gezellig is, samengewerkt wordt, relaties worden onderhouden en nieuwe contacten worden opgedaan.

Website Kampen in bedrijf
Contact: kantoor@ondernemersinbedrijf.nl

BNI De Kamper Steur
Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Aantal leden: 35
Website BNI De Kamper Steur

uitje groepsfoto

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo