Gemeente Kampen

Zondag 22 mei 2022 | 656 keer bekeken
Bewaar
Delen

De Gemeente Kampen legt de rode loper uit voor ondernemers. De positionering als Hartelijke Hanzestad aan het water is dan ook niet zomaar gekozen. Natuurlijk is dit voor de toeristische sector een prima statement, maar de hartelijkheid van Kampen maken we ook graag zichtbaar voor bestaande en nieuwe ondernemers.

Samen kom je verder

Er komt heel wat kijken bij het opstarten van een onderneming. Ook de ondernemers dragen bij aan een hartelijke Hanzestad. Door samen te werken kan meer bereikt kan worden. En daar gelooft de gemeente Kampen in. Een prachtig voorbeeld van deze samenwerking is Ondernemerskoepel De Hanze. 

Het ondersteunen van ondernemers wordt vorm gegeven door het stimuleren van innovatieve producten, diensten en organisaties die bijdragen aan algehele verbetering binnen de gemeente. Ondernemershap is een belangrijke factor die de economie stimuleert. Maar naast economische groei zijn ook de maatschappelijke aspecten, zoals werkgelegenheid en innovatie, een belangrijk punt. 

Kennispoort Regio Zwolle

Daarnaast is de gemeente Kampen onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle. Deze instantie bied ondernemers een onafhankelijk advies om innovaties in de praktijk te brengen. Door te ondersteunen bij het schrijven van een business plan of hulp bieden bij de financiering. Met deze samenwerking wil de gemeente Kampen een gunstig ondernemersklimaat creëren voor alle toekomstige ondernemers en zeker ook de huidige ondernemers in de Gemeente Kampen.

Gemeente Kampen Gemeente Kampen

Contact

We proberen ondernemers te helpen met deze website, maar ook door de beschikbaarheid van Wout Ritsema, contactfunctionaris bij de gemeente Kampen, én door transparante besluitvorming met betrekking tot ondernemersbelangen.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo