Bok-online

Zondag 22 mei 2022 | 5419 keer bekeken

De BOK is de belangenvereniging van de ondernemers in de binnenstad van Kampen. Het bestuur komt op voor de belangen van de ondernemers. De vereniging BOK wordt bestuurd door een bestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van ondernemers uit de binnenstad van Kampen die reclamebelasting betalen ten behoeve van het ondernemersfonds in de binnenstad. Tevens schuift een vertegenwoordiger van de markt aan bij de bestuursvergaderingen.

Wat doet de BOK?

De BOK werkt nauw samen met de Stuurgroep Binnenstadmanagement Kampen aan een economisch aantrekkelijk en vitale binnenstad. Doel van de BOK is om daarin op te komen voor de belangen van de ondernemers en er samen voor te zorgen dat het economisch functioneren van de binnenstad wordt versterkt, er meer bezoekers komen ten gunste van de omzet van ondernemers. Ook kan samenwerking tussen ondernemers, pandeigenaren en gemeente Kampen kennis en krachten bundelen en dit doel concreet handen en voeten geven. 

Maatregelen waarvoor de BOK zich sterk maakt zijn bijvoorbeeld:

Download hier het huishoudelijk reglement van het bestuur van de BOK.

Voordelen lidmaatschap

Doordat alle ondernemers in de binnenstad reclamebelasting betalen, is het lidmaatschap voor de BOK gratis. U kunt zich eenvoudig als lid aanmelden door een mailtje te sturen naar het secretariaat.

Met uw lidmaatschap krijgt u o.a.: 

Hoe kunt u lid worden?

U kunt eenvoudig lid worden van de BOK door zich hiervoor schriftelijk aan te melden bij het secretariaat van de vereniging via: info@bok-online.nl.

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo