Bereikbaarheid

Dinsdag 1 maart 2022 | 2736 keer bekeken
Bewaar
Delen

Kampen is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn tal van parkeerplaatsen, zowel gratis al betaald. Hierdoor is het centrum op loopafstand te bereiken. Aan de overkant van de IJssel bevindt zich het treinstation Kampen. Je loopt de brug over en bent direct in de historische binnenstad.

Parkeren in Kampen

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad zijn genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat! 

Alle parkeermogelijkheden

Met het OV naar Kampen

Kampen is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kom je met de trein dan kan je uitstappen bij één van de twee stations. Het station Kampen bevindt zich aan de overkant van de brug, op loopafstand van het centrum. Het station Kampen Zuid vind je aan de zuidkant van Kampen. Bij beide stations vind je ook een busstation, zodat je verder kunt reizen met bus. 

Lees meer

Openingstijden

In Kampen kun je zes dagen per week winkelen en zeven dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 20.00 uur geopend. Breng ook een bezoekje aan de gezellige markt op maandag of zaterdag. 

Alle openingstijden

Openbare toiletten

Hoge nood? In Kampen zijn meerdere openbare toiletten. Naast de Bovenkerk, achter het Stedelijk Museum, aan de Burgel (de stadsgracht) en in het Stadspark. Helaas zijn deze toiletten niet het fijnst voor vrouwen. Je kunt wel prettig terecht bij Perron 1 op het station van Kampen, aan de overkant van de stadsbrug, vlakbij de historische binnenstad.

Openbare toiletten

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo