Bereikbaarheid

Donderdag 3 augustus 2023 | 7973 keer bekeken
Bewaar
Delen

Kampen is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er zijn tal van parkeerplaatsen, zowel gratis al betaald. Hierdoor is het centrum op loopafstand te bereiken. Aan de overkant van de IJssel bevindt zich het treinstation Kampen. Je loopt de brug over en bent direct in de historische binnenstad.

Parkeren in Kampen

Kom je naar Kampen met de auto? Er zijn in en rondom de stad zijn genoeg parkeerplekken, gratis of betaald, waar je je auto kwijt kunt. Alles is daarmee bereikbaar op loopafstand. Hoe fijn is dat! 

Alle parkeermogelijkheden

Met het OV naar Kampen

Kampen is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Kom je met de trein dan kan je uitstappen bij één van de twee stations. Het station Kampen bevindt zich aan de overkant van de brug, op loopafstand van het centrum. Het station Kampen Zuid vind je aan de zuidkant van Kampen. Bij beide stations vind je ook een busstation, zodat je verder kunt reizen met bus. 

Lees meer

Openbaar Vervoer arrangementen

Een bezoek aan Hanzestad Kampen is de moeite waard. Kampen is goed bereikbaar met de trein en de bus. Boek een dagretour met de trein of de bus en ontdek de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden, een gevarieerd winkelaanbod en nog veel meer! Op deze pagina vind je aantrekkelijke arrangementen op met het Openbaar Vervoer naar Kampen te komen. 

Verder lezen

Openingstijden

In Kampen kun je zes dagen per week winkelen en zeven dagen per week je dagelijkse boodschappen doen. Op vrijdagavond is de koopavond. De winkels zijn dan tot 20.00 uur geopend. Breng ook een bezoekje aan de gezellige markt op maandag of zaterdag. 

Alle openingstijden

Openbare toiletten

Hoge nood? In Kampen zijn meerdere openbare toiletten. Naast de Bovenkerk, achter het Stedelijk Museum, aan de Burgel (de stadsgracht) en in het Stadspark. Helaas zijn deze toiletten niet het fijnst voor vrouwen. Je kunt wel prettig terecht bij Perron 1 op het station van Kampen, aan de overkant van de stadsbrug, vlakbij de historische binnenstad.

Openbare toiletten

Fiets Oplaadpunten

Ben je in Kampen aangekomen met de fiets dan zijn er verschillende plekken waar je deze op kunt laden. Op deze pagina vind je een handig overzicht van alle locaties. Veel fietsplezier gewenst! 

Fiets Oplaadpunten

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo