Ontdek Kampen met het Openbaar Vervoer

Donderdag 21 juli 2022 | 1472 keer bekeken

Een bezoek aan Hanzestad Kampen is de moeite waard. Kampen is goed bereikbaar met de trein en de bus. Boek een dagretour met de trein of de bus en ontdek de skyline langs de rivier de IJssel, de gezellige uitgaansgelegenheden, een gevarieerd winkelaanbod en nog veel meer! Op deze pagina vind je alle arrangementen. Welkom in Kampen!

skyline kampen

Dagje Kampen (bus) met infopakket voor € 6,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne.

Boek hier dit arrangement!
brug

Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor €16,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heb je toegang tot het Ikonenmuseum, inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Boek hier dit arrangement!
brug

Dagje Kampen (bus) incl. infopakket en bezoek Stedelijk Museum €14,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en heb je toegang tot het Stedelijk Museum.

Boek hier dit arrangement!
schip op de ijssel

Dagje Kampen (bus) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor €24,75

Geldig voor een dagretour vanuit een plaats in Flevoland of Noordwest Overijssel naar Kampen en terug. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, krijg je toegang tot het Stedelijk Museum met lunch en krijg je toegang tot het Ikonenmuseum, inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Boek hier dit arrangement!
bovenkerk

Dagje Kampen (bus en trein) met infopakket voor €10,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Haal bij de Tourist Info in de Stadskazerne een informatie set met o.a. een routebeschrijving van een stadswandeling. 

Boek hier dit arrangement!
Burgel bij het oorgat

Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket, bezoek Ikonenmuseum en koffie/thee met petit four voor €20,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en krijg je toegang tot het Ikonenmuseum, inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Boek hier dit arrangement!
molen bij kampen

Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket en bezoek Stedelijk Museum €18,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v.. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne en krijg je toegang tot het Stedelijk Museum.

Boek hier dit arrangement!
schapensteeg

Dagje Kampen (bus en trein) incl. infopakket, bezoek Stedelijk Museum en bezoek Ikonenmuseum met koffie/thee en petit four voor €28,95

Geldig voor een dagretour met de bus vanuit Noordwest Overijssel naar Zwolle en vandaar met de Blauwnet trein naar Kampen v.v. Op vertoon van dit ticket krijg je een informatie set bij de Tourist Info in de Stadskazerne, krijg je toegang tot het Stedelijk Museum en krijg je toegang tot het Ikonenmuseum, inclusief een kopje koffie of thee met petit four.

Boek hier dit arrangement!
E-choppers in Kampen

Dagje Kampen (bus) met de e-chopper (2,5 uur) voor €39,25

Kom met de bus naar Kampen en verken Kampen 2,5 uur met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje opmerkingen dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde van de Stadsbrug. De huur van de e-chopper (€32,50) kan je apart betalen via https://kamperevents.nl/e-chopper.

Boek hier dit arrangement!
e-choppers

Dagje Kampen (bus) met de e-chopper (gehele dag) voor €49,25

Kom met de bus naar Kampen en verken Kampen een hele dag met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dan kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje opmerkingen dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde van de Stadsbrug. De huur van de e-chopper (€42,50) kan je apart betalen via https://kamperevents.nl/e-chopper.

Boek hier dit arrangement!
e-choppers

Dagje Kampen (bus en trein) met de e-chopper (2,5 uur) voor €43,45

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en verken Kampen 2,5 uur met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje 'Opmerkingen' dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde van Stadsbrug. De € 32,50 voor de e-chopper betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Boek hier dit arrangement!
e-choppers

Dagje Kampen (bus en trein) met de e-chopper (gehele dag) voor €53,45

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en verken Kampen een hele dag met de e-chopper. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/e-chopper. Vermeld in het vakje 'Opmerkingen' dat je de e-chopper komt afhalen bij café 'Het Ponton' aan de stadszijde van de Stadsbrug. De € 42,50 voor de e-chopper betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Boek hier dit arrangement!
Citygolf in Kampen

Dagje Kampen (bus en trein) incl. spel Citygolf door de binnenstad €18,95

Kom met de bus naar Zwolle en vandaar met de Blauwnettrein naar Kampen en speel een rondje Citygolf. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/citygolf/. De € 8,00 voor het Citygolf betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Boek hier dit arrangement!
Citygolf

Dagje Kampen (bus) incl. spel Citygolf door de binnenstad voor €14,75  

Kom met de bus naar Kampen en doe een rondje Citygolf. Vooraf reserveren is noodzakelijk, dat kan op https://kamperevents.nl/citygolf/. De €8 voor de Citygolf betaal je bij het reserveren op de site van Kamper Events. 

Boek hier dit arrangement!

Welkom in Kampen!

Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Ontdek Kampen en laat je verrassen!

Deel deze pagina

twitter logo facebook logo linkedin logo